fondos para myspace, plantillas, layouts

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

67. Syyntakeettomuus muodissa

Loppuvuonna ollaan otettu hieman takapakkia oikeudenmukaisuuden ideologiassa. Ensinnä päätettiin perua Kreikan kansanäänestys. Kreikan valtaeliitti ilmeisesti ymmärsi, että talousmaailman eliitti suuttuu, jos liikaa aletaan vaatia demokratiaa. Kreikkalaiset siis joutuivat alistumaan, eikä demokratian kehto onnistunut valitsemaan omaa tietään. Seuraavaksi talousmaailman eliitti varmasti vaatii panssareita kaduille Kreikassa ja Italiassa, jotta kansalaiset pidettäisiin kurissa ja markkinaherrojen nuhteessa. Demokratian kehdosta demokratian hautaan.


Takapakkia ollaan koettu myös Norjassa. Andres Breivikin "tuomio" on sylkäisy vasten Breivikin uhrien muistoa, Breivikin uhrien vanhempia ja oikeudenmukaisuuden ideologiaa. Jokainen keittiöpsykologikin kykenee päättelemään, kuinka turvallinen Breivik on ympäristölleen 7 vuoden päästä. Mies, joka tappoi aseellaan ja pommillaan kymmeniä ihmisiä ei todellakaan ole turvallinen ympäristölleen. Andres Breivik on terroristi siinä missä Osama Bin Laden oli. Tai kenties Mohammed Atta ynnä muut pilvenpiirtäjiä päin lentäneet olivatkin vain mielenvikaisia. Samalla logiikalla kaikki eloonjääneet islamistipommittajat tulisi päästää pois häkeistä.


Breivikiä ja islamistiterroristia erottavat vain manner ja uskonto. Molemmat saavat voimavaransa vihasta jotain vihollista vastaan, joka koetaan yhteiseksi. Islamistiset järjestöt saavat kannatusta siellä, missä amerikkalaisten läsnäolo on näkyvää. Osama Bin Laden halusi häätää "jenkit" pois "pyhältä maalta". Osama Bin Laden porukoineen kritisoi "jenkkien" rahvasta länsimaista kulttuuria. Heidän mielestään "jenkit" kaikkine roskaruokineen ja moraaliaatteineen ovat uhkana islamilaiselle kulttuurille. Islamistit pelkäävät, että heidän puhtoinen kulttuurinsa häviää roskaavien "jenkkien" myötä.


Äärioikeistolaiset terroristit saavat kannatusta siellä, missä maahanmuuttajien läsnäolo on näkyvää ja kuuluvaa. Andres Breivik haluaa häätää muun muassa "ählämit" pois "pyhältä maalta". Breivik porukoineen kritisoi "ählämeiden" primitiivistä kulttuuria. Heidän mielestään "ählämit" kaikkine halal-lihoineen ja vanhanaikaisine moraaliasenteineen ovat uhkana länsimaiselle kulttuurille. He pelkäävät, että heidän puhtoinen kulttuurinsa häviää meuhkaavien "ählämeiden" myötä. Mielestäni islamistien ja äärioikeistolaisten tulisi lyöttäytyä yhteen. Hehän ajavat samaa asiaa; "vieraan vallan joukot ulos maasta!".Nykyisin taitaa olla muotia asettaa hirmutekoja tehneet ihmiset syyntakeettomiksi. Listaa voisi vielä jatkaa. Edempänä mainitsinkin jo mahdollisuudesta asettaa islamistiterroristit syyntakeettomiksi. He ovat ilmiselvästi olleet ymmärrystä vailla. Samaten Hitler oli vain ja ainoastaan hullu. Saddam Hussein oli Hitler-fiksaatiota poteva ihmisparka. Kuitataan kaikki hulluudella ja siten historia ja jälkipolvet vapauttakoot kaikki tuomitsemansa ihmisparat. Tämän jälkeen onkin hyvä unohtaa menneet pahat teot. Unohdetaan. Mitä sitten, jos joskus muutama hullu tulee riehumaan? Taidankin tästä mennä kokoomusnuorten leirille ampumaan leiriläisiä. Tämän jälkeen menen posauttamaan ilmaan pari pankkiiria ynnä muita talousmaailman päättäjiä. Tämän jälkeen vetoan mielenvikaisuuteeni. Menis varmaan läpi. Lisukkeeksi ote tulevasta psykoosin alaisuudessa tehdystä manifestistani:Uusvillit kapitalistit ynnä kaikki kulttuurismithläiset money-kultturistit ovat tuhoamassa suomalaista hyvinvointivaltiota ja kulttuuria kovaa vauhtia. He pitävät ovia apposen avoinna sijoittajille, jotka tulevat sellaisista kulttuureista, joissa ei "sosialistista" hyvinvointivaltiota arvosteta. Kulttuurismithläiset money-kultturistit ovat myös ajaneet suomalaiset uusfrankkilaiseen imperiumiin nimeltä Euroopan Unioni (kuulemma sosialistinen, todellisuudessa kapitalismijuntan komennossa) ja nyt meitä viedäänkin, kuin pässiä narussa. Meiltä ei mitään muuta, kuin rahaa kysytä.


...


Nyt on aika taistella vastaan maalla, merellä ja ilmassa ennen kuin sitten vuonna 2083 ja siitä edespäin jälkeläisemme ja heidän jälkeläisensä huomaavat elävänsä köyhäinhoidon aikakaudella, jolloin "rahvaan" henki ei ole kallis. Taistele vastaan! Nyt on aika lyödä kapitalismille luu kurkkuun!


Hyvää joulun odotusta jokaiselle tasapuolisesti!PS: Porvarin logiikka: Säästä, säästä ja säästä. Säästä kaikkialta "toisarvoisista kohteista" omaisuutesi kartuttamiseksi. Jos kansa vähän marisee ja/tai niskuroi, lisää vartijoiden määrää, jotka pitävät kansan kurissa ja markkinaherrojen nuhteessa ja hoitavat siten myös likaisen työn puolestasi.

Ei kommentteja: