fondos para myspace, plantillas, layouts

perjantai 2. syyskuuta 2011

50. San Andrés special (day 3)

Edellisenä päivänä tuumailin, että myrskyääkö aurinkoisella San Andrésilla koskaan. Vastaukseksi sain ukkosen jyrinää ja salamointia noin kello kuuden aikaan aamulla. Ulos ei siis toistaiseksi olisi asiaa. Ukkonen sateineen osoittautui kuitenkin vain pieneksi kuuroksi. Loppupäivästä tulisi hieman tavallista viileämpi.Edellisinä päivinä poltettu iho tuntui todella kivuliaalta. Muistutimme väreiltämme rapuja ja omat käsivarteni osoittivat turpoamisen merkkejä. Aamupalan jälkeen olisi siis käytävä apteekissa. Ostimme hieman voiteita ja lisäksi apteekkari neuvoi meitä olemaan loppupäivän pois auringosta. Hieman tavallista ankeampi päivä tiedossa, mutta ei se tahtia haitannut.
Kävimme hieman ostoksilla aikamme kuluksi.
Tuliaisiksi ostimme erilaisia hajuvesiä ja shampoita sekä tietenkin makeisia. San Andrés on shoppailijoiden (niin mies- kuin naispuolistenkin) paratiisi. Kaikkea löytyy ja jos hyvin osaa katsoa, niin vieläpä halvalla. Ostimme muun muassa hienon suuren matkalaukun, joka Suomessa olisi maksanut mansikoita.


Loppupäivän vietimme hotellihuoneessa, välillä hotellialueen juomista nauttien, yrittäen toipua auringon tuottamista palovammoista. Päivällisellä tutustuimme todella miellyttäviin ihmisiin, joiden kanssa juttu luisti alusta alkaen. Kyseessä oli seurue Caucan maakunnasta. Seurueeseen kuului kaksi vanhempaa naista (sisaruksia), toisen naisen puoliso ja tytär. Vaihdoimme kokemuksiamme ajastamme San Andrésilla. Lisäksi saimme pienen informaatiopläjäyksen Caucan maakunnasta. Houkuttelisi tosiaan käydä siellä. Päivällisen jälkeen toinen naisista antoi meille hieman parantavaa voidetta ("lääkealoe, aloevera), joka auttoi hetkeksi.


Sitten vetäydyimme nukkumaan hotellihuoneeseen ja nukuimme sen, minkä kivuilta kykenimme. Aurinkorasvan käyttö on siis todella tarpeellista ja korkeiden UV-säteilyarvojen takia paitaa ei kannata ottaa pois edes uimaan mennessä. Myönteinen puoli palamisessa on se, että sen jälkeen iho yleensä vaihtaa väriä tummemmaksi ja kalpea iho saa rusketuksen.

Ei kommentteja: