fondos para myspace, plantillas, layouts

perjantai 9. syyskuuta 2011

52. San Andrés special (day 5)


“Haikea huominen edessä”, ajattelimme edellisenä iltana mennessämme nukkumaan. Edessä olisivat viimeiset tunnit San Andrésilla. Herättyämme kiirehdimme välittömästi uimaan. Tunsimme meriveden viileyden ja herkullisen tuoksun jo kaukaa. Vesi oli sopivan vilpoisaa ja aallot sopivan korkuisia. Jos olisimme saaneet valita, olisimme jääneet loppupäiväksi aaltoihin lekottelemaan.


Uimisen lisäksi halusin hieman videokuvata uimarantaa ja muita lomailijoita. Minun ja kauniin seuralaiseni välille puhkesi pieni kina siitä, kuka suorittaisi videokuvauksen. Ongelma ratkesi huomattuamme erään herttaisen ja omapäisen, leskeksi jääneen, viisikymppisen rouvan (johon tutustuimme edellisenä päivänä), joka oli tullut Medellinista (Medellin on eräs kaupunki Kolumbiassa) yksin San Andrésille lomailemaan. Hänestä tulisi uusi ystävämme. Kuten sanottu, kyseinen nainen ratkaisi ongelmamme ja ohessa näettekin hieman videokuvaa hänestä lähettämässä terveisiä ja treffikutsuja suomalaisille miehille.
Herttaisen ja varsin omapäisen kolumbialaisen naishenkilön treffikutsu suomalaisille miehille!
Uimisen jälkeen palasimme hotellihuoneeseen lekottelemaan ennen kuin joutuisimme luovuttamaan huoneemme. Lekottelun jälkeen raahasimme matkalappumme alakertaan numeroitavaksi ja odottamaan tulevaa paluumatkaa kohti Bogotaa.

Huoneiden luovutuksen jälkeen meillä olisi vielä muutama tunti aikaa ennen kyytimme lähtöä. Kävimme kiertelemässä San Andrésin keskustassa ja ostamassa hieman tuomisia manner-Kolumbiaan ja Suomeen. Istuimme hieman nauttimaan suklaista ja jäätelöstä, jotka kieltämättä olivat herkullisia. San Andrésilla shoppaillessa kannattaa olla tarkkana kauppojen aukioloaikojen kanssa. Myyjät saattavat sulkea myymälänsä kesken päivän, jonka jälkeen he menevät lepäämään hetkeksi aikaa. Osattaisiinpa muuallakin suhtautua elämään yhtä rennosti; aikaa myös itselle töiden lomassa.

Shoppailun jälkeen tapasimme jälleen uuden ystävämme; herttaisen naishenkilön. Hän vieraili hotellialueellamme ja nautimme hotellialueen juomista; muun muassa Piña Colada-juomista, joista erityisesti uusi ystävämme nautti. Vierailimme myös ystävämme hotellilla, jonka nimi oli “Blue Tone”. Uima-allasalue oli hieman suurempi, kuin omalla hotellialueellamme ja hotelli oli hieman lähempänä merta. Siitä huolimatta sanon, että mikään ei vetänyt vertoja omalle hotellillemme! Ohessa hieman maisemakuvaa hotelli Blue Tonelta:


Iltahämäräinen maisema Blue Tone -hotelliltaVierailun jälkeen kävimme hieman ulkoilemassa. Kiersimme lähiympäristöä aina aalloille saakka. Hämärä oli jo laskeutunut. Kävimme vielä sanomassa viimeisen tervehdyksen Karibianmeren aalloille. Ystävämme kertoi meille, että jos hetkeksi pysähtyisi meren äärelle mietiskelemään ja esittämään toivomuksensa hiljaa mielessään, toive/toiveet saattaisivat toteutua. Tunnelma oli erikoinen; kadut olivat tuolla puolella melkeinpä autioita satunnaisia kulkijoita ja suutelevaa paria lukuun ottamatta.
Karibianmeren aallot pimeyden laskeuduttua
Lopulta tuli lähdön hetki. Palasimme hotellille, hyvästelimme ystävämme ja kiipesimme laukkujen kera autoon. Lentokentällä teimme lähtöselvityksen, jonka jälkeen siirryimme lähtöaulaan odottamaan Aviancan konetta. Odottelu hieman venyi ja nukuimme hetken lentokentän pehmeillä penkeillä. Muutaman tunnin odottelun jälkein siirryimme viimein lentokoneeseen. Haikeina jätimme San Andrésin taakse toivoen palaavamme sinne vielä piakkoin. Parin tunnin Lennon jälkeen laskeuduimme Bogotaan, joka tuntui todella kylmältä kuuman San Andrésin jälkeen. Olisi aika palata manner-Kolumbiaan ja “arkeen” ja suunnata katse kohti uusia haasteita.

Tähän päättyy San Andrés special. Matkakuvauksilla olen halunnut tuoda kokemuksiamme esille pintapuolisesti. Luonnollisesti sanat eivät riitä (eivätkä aina videot ja kuvatkaan) kuvaamaan läheskään kaikkea. Jokaisen täytyy itse kokea tuo matka. Jos haluatte kokea jotain erilaista (eikä aina niitä perinteisiä), San Andrés on oikea valinta. San Andrés myös todistaa, että Kolumbiaan todella mahtuu kaikkea (sademetsistä vuoristoihin ja alankoihin ja alangoista afro-karibialais-kolumbialaiseen kulttuuriin). Kaikki vaan ennakkoluulottomasti tutustumaan! Tulkaa näkemään, kokemaan ja todistamaan, että Kolumbiasta on moneksi!

Ei kommentteja: