fondos para myspace, plantillas, layouts

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

76. Eliitin moraalista

Teini-ikään kuuluu rajojen testaaminen äärimmäisyyksiin asti. Kokeillaan, mihin asti opettajan ja vanhempien kärsivällisyys riittää. Teini huutelee hävyttömyyksiä siihen saakka, kunnes opettajan tai vanhempien pinna palaa. Kun pinna on palanut, teini leikkii marttyyria, joka vaan käytti sananvapauttaan. Hyvin monet Perussuomalaisten jäsenet ovat harjoittaneet vastaavaa. Esimerkkeinä Jussi Halla-aho ja James Hirvisaari. Teini-ikäiset, etenkin ne kovaääniset mölyapinat, löytävät yleensä samanhenkistä seuraa, jotka yhtyvät mölykuoroon. Näin on käynyt myös Perussuomalaisten tapauksessa.


Perussuomalaiset on kuitenkin oivaltanut yhden asian; hallitseva eliitti on kaikkea muuta, kuin demokraattinen. Otetaan esimerkiksi nyt vaikka sitten tämä sananvapaus. Vähän aikaa sitten Hartwall sai huomautuksen "venäläisiä halventavasta kielenkäytöstä" ("Uudistimme maun, mutta ryssimme tavutuksen"):


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011122915015440_uu.shtml


Huomautuksen tekijä/tekijät voisi tutustua hieman arkipäivän puhekieleen. Tiedoksi niille, jotka eivät tiedä: sana "ryssiminen" on sama asia, kuin munaus, tunarointi, mokaaminen jne. Jos joku löytää kyseisestä sanasta jotain rasistista, on kyseessä aikamoinen mielikuvitus.


Siitä lähtien, kun kiellettiin nimi "Neekerinsuukko" ollaan edistytty rasisminvastaisessa sodassa (elitistien oma terrorisminvastainen sota). Taannoin myös Tintti Afrikassa-sarjakuva joutui rasisminvastaisen rintaman hampaisiin. Toisaalta ymmärrän, että kongolaissyntyinen Mbutu Mondonto Bienvenu saattaa tuntea katkeruutta esi-isien kokemien vääryyksien vuoksi, joita koettiin entisessä Belgian Kongossa. Kieli kyseisessä sarjakuvassa vaikuttaakin ajoittain hieman rasistiselta.


http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/tintti-afrikassa-halutaan-kieltaa---liian-rasistinen/art-1288417675947.html


Tässä sivuutetaan kuitenkin kaksi hyvin tärkeää asiaa. Ensinnäkin on syytä ymmärtää, että kyseessä on vanha sarjakuva, jossa puhutaan vanhahtavalla tavalla. Tutustukaapa vanhoihin suomalaisiin oppikirjoihin, niissä sitä rasismia vasta onkin. Pitäisikö ne kaikki polttaa rovioilla? Rasisminvastainen rintama ei myöskään näytä ymmärtävän, että ajamillaan kielloilla se on edesauttamassa historian unohtamista, jota ei kuulemma saisi unohtaa, ainakaan silloin, kun puhutaan natsi-Saksasta.


Eiköhän olisi viisaampaa jättää vanhat sarjakuvat sun muut rauhaan vaikkapa historialliseksi todistusaineistoiksi muistuttamaan siitä, kuinka peittelemättömän kehittymätön ajatusmaailma (joka nykyisinkin on vanhanaikainen, mutta peitellympi) länsimaalaisilla vielä viime vuosisadalla oli. Länsimaalaiset ovat olleet halki historian, kuin itsekkäitä lapsia ja barbaareita (sellaisia, joita he väittivät muun muassa uuden maailman asukkaiden olevan). Eikö rasisminvastainen rintama (jota eliitti ohjailee) haluakaan, että me muistamme rasistisen menneisyyden? Halutaanko tässä jälleen kerran korostaa ja pitää pinnalla vain sitä "arvokkaampaa" historiaa (holokaustia) ja unohtaa siirtomaa-ajat ja muut vastaavat? Tintti-sarjakuvien, Neekerinsuukkojen ja muiden vastaavien kieltäminen näyttää viittaavan siihen, että juuri näin on asian laita.


Suomessa hallitseva eliitti on kunnostautunut "rasisminvastaisella" kampanjallaan. Perussuomalaisia äänestäneet ovat kuulemma rasisteja ja niin edelleen. Pitäisi olla suvaitsevainen ja rakastaa lähimmäistä. Teuvo Hakkaraisesta oltiin tekemässä isoa pahaa rasistia. Kenties suomalainen eliitti on ihan aidosti huolissaan rasismista ja haluaa uskoa monikulttuurisuuteen jne. Jotenkin itseäni vain epäilyttää. Eliitti ei itse ole tehnyt mitään rasismin vähentämiseksi. päinvastoin. Eliitin voidaan sanoa jopa lisänneen rasismia. Kun eliitillä ei ole mitään kosketusta todellisuuteen, on helppo huudella. Eliitti harvoin poikkeaa lähiöissä ja useimmiten eliittiin kuuluvilla paremmilla ihmisillä on "not in my backyards"-asenne. En jaksa myöskään uskoa, että eliittiin kuuluvat ihmiset haluaisivat vastaanottokeskusta naapuriin, kun kerta kehitysvammaiset, eivätkä muutkaan erilaiset tunnu kelpaavan:


http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/01/1471933/valviran-ylijohtaja-vastusti-kehitysvammaisten-hoitokotia


Herääkin kysymys, että ollaankohan tässä oikeasti monikulttuurisuuden ja suvaitsevaisuuden asialla, vai onko takana jotain muuta? Eliitti haluaa kieltää sanat "neekeri", "mustalainen", "ryssä" ynnä muut vastaavat voidakseen siten pestä kätensä vastuusta ja jatkaa valkoisen miehen taakkaa Afganistanissa ja muualla. Toisaalla samainen eliitti hieman pehmeämmässä muodossa haluaa kieltää kaiken ja tehdä Suomesta puritaanisen kumarrellen kovalle oikeisto-eliitille. Tästä esimerkkinä vaikkapa Mauri Pekkarisen "ryntäät"-heitto, josta erityisesti Vihreät suutahtivat. Eliitille tiedoksi: rasismi ei poistu sillä, että vaaditaan olemaan suvaitsevaisia ja kielletään tietyt vanhahtavat sanat.


Eliitin logiikka: vaaditaan tavallista kansaa suvaitsemaan ja kutsumaan naapurin maahanmuuttajaa kahville. Tämä kaikki käskyttely toteutetaan turvallisen välimatkan päässä kaukana lähiöistä ja tavallisesta kansasta. Ollaan olevinaan tasa-arvon puolestapuhujia, mutta samaan aikaan jatketaan kolonialismia Afganistanissa ja muualla ("Sivistetään niitä villejä barbaareja länsimaiseen tapaan ja kerrotaan niille, mitä demokratia ja vapaa markkinatalous ovat. Serbit ja muut entisen Jugoslavian villit oppivat vähintäänkin tyydyttävästi, miksi eivät myös siis Lähi-idän villit? On se niin raskasta tämä valkoisen miehen taakka ja vapaan markkinatalouden lähetystyö."). Sota rasismia vastaan on eliitin oma keino tehdä maailmasta mieleisensä. Sillä ei ole mitään merkitystä, onko rasismia vai ei. Sivistynyt ja kätketty rasismikin on rasismia. Tällä tavalla myös yritetään hiljentää tavallinen kansa, jotta eliitti saa jatkaa temmeltämistä.


Eli nyt kun tavallista kansaa ollaan vaadittu suvaitsevaisuuteen, on aika vaatia samaa eliitiltä. Vierailkaa lähiöissä useammin ja tutustukaa maahanmuuttajiin konkreettisesti. Suvaitkaa myös muita maita, jotka haluavat elää diktatuurissa. Luottakaa niiden maiden demokratialiikkeisiin (joita, uskokaa tai älkää, on myös siellä "villien maissa"), älkää toteuttako samaa rasistista politiikkaa, jota toteutettiin viime vuosituhannella. Siirrytään pikkuhiljaa ihan oikeasti 2000-luvulle.PS: Porvarin logiikka: Säästä, säästä ja säästä. Säästä kaikkialta "toisarvoisista kohteista" omaisuutesi kartuttamiseksi. Jos kansa vähän marisee ja/tai niskuroi, lisää vartijoiden määrää, jotka pitävät kansan kurissa ja markkinaherrojen nuhteessa ja hoitavat siten myös likaisen työn puolestasi.

Ei kommentteja: