fondos para myspace, plantillas, layouts

maanantai 9. elokuuta 2010

17. Yhteiskunta koostuu ihmisistä ja "ihmisistä"

Erään taannoisen kohu-bloggailijan, Mikko Ellilän inspiroimana päätin tehdä piruuttani oman version hänen eräästä kohukirjoituksestaaan: http://aapo.iki.fi/ellila/yhteiskunta_koostuu_ihmisista.html
Siitähän pitäisi lähteä, että kaikki kulttuurit ovat tasa-arvoisia. Niin afrikkalaiset, kuin eurooppalaisetkin, valkoiset ja mustat. Molemmista kulttuureista löytyy kauheuksia, kuten myös hyvyyksiä. Kaikista kulttuureista löytyy sekä negatiivisia että positiivisia asioita. Kuitenkin, vuonna 2010, on edelleen aatesuuntauksia, jotka puhuvat tätä tasa-arvoa vastaan ja puolustavat rasismia (anteeksi, roturealismia), kuten 1700-1800 (ja 1900)-luvuilla. Kaikista kulttuureista löytyy idiootteja ja viisaita, rikollisia ja lainkuuliaisia ihmisiä. Tasa-arvoa vastustavat ihmiset kiistävät tämän jyrkästi ja sokeina kehuvat kritiikittömästi länsimaista kulttuuria. Tullaanpas pois sieltä pilvilinnoista. Tarkemmin tarkasteltuna huomaamme, ettei se länsimainen kulttuuri mikään ylivertainen ja puhdas ole.


Mikko Ellilä on kieltämättä löytänyt hienoja kuvia itselleen. Kuvatekstit melkeinpä naurattavat naurettavuudellaan, mutta vetävät ilmeen toisaalta vakavaksi, kun oletetaan, että kyseinen kirjoittaja on tosissaan. Seuraavaksi hieman kyseisen kirjailijan viisauksia ja päinvastaista näkökulmaa:"Eurooppalainen kulttuuri ja moderni länsimainen yhteiskunta on valkoisten ihmisten tuottama."Nykyistä länsimaista kulttuuria tuskin olisi ilman Mesopotamiaa ja muita nykyisen Lähi-idän muinaisia kulttuureita, jotka kukoistivat ennen antiikin Kreikkaa. Tämän tajusivat jo antiikin kreikkalaiset. Antiikin Kreikan mytologiassa Foinikian (nykyisin Libanon) prinsessa Europe joutuu ylijumala Zeuksen ryöstmämäksi. Tällä symboliikallahan viitataan tietenkin siihen että sivistyksen perusta on jossain aivan muualla, kuin "Euroopassa". Myös käsite Eurooppa on hatara. Mihin vedetään eurooppalaisuuden raja? Ukrainan ja Valko-Venäjän läheisyyteen? Bosnia&Hertsegovinaan vai Kosovoon?"Mustien ihmisten tuottamia yhteiskuntia ja kulttuureja voisi käydä katsomassa Afrikassa, jos siellä ei olisi valkoisten ihmisten sinne rakentamia rautateitä, lentokenttiä, asfaltoituja teitä ja katuja, kivitaloja, sähköä, puhelinta, televisiota jne."Alkuperäisasukkaat (sikäli mikäli heitä on jäljellä valkoisen miehen toiminnan jäljiltä), jotka ovat onnistuneet välttämään valkoisen miehen "sivistyksen", ovat todennäköisesti onnellisia. Onnellisempia, kuin individualistista itsekkyyttä, ateismia ja rahaa fanaattisesti palvovat länsimaalaiset, jotka eivät osaa elää hetkessä, eivätkä ole mihinkään tyytyväisiä.

"Lähi-itämaalaiset ihmiset ovat tuottaneet aavikolla asuvien paimentolaisheimojen kulttuurin eli ns. islamilaisen kulttuurin."

Länsimaalaiset ovat rationaalisuuden puuskassaan luoneet äärimuodon ateismista. Ateismin äärimuodolla pyritään muun muassa kieltämään krusifiksien käyttö. Täten ateistit omilla itsekkäillä toimillaan rajoittavat uskovaisten oikeuksia.


"Itäaasialaiset eli lähinnä japanilaiset ja kiinalaiset tuottivat aikoinaan yhteiskunnan, jossa elintaso ja tekninen osaamistaso oli vuosisatojen ajan korkeammalla kuin Euroopassa."


"Aasialaisille tyypillinen kollektivistinen, autoritaarinen ajattelutapa kuitenkin johti stagnaatioon, jonka vuoksi mm. Amerikan ja Afrikan valloittivat eurooppalaiset, eivät japanilaiset tai kiinalaiset."
Kun Aasiassa luotiin ensimmäisiä korkeakulttuureja, eurooppalaiset samoilivat metsissä. Kun eurooppalaiset yht'äkkiä "sivistyivät" (käytöstavoissaan eivät tosin sivistyneet) ja aloittivat purjehtimisen ympäri maailman, hämmästelivät he muun muassa Kiinan rikkauksia. Kiina oli niin vauras ja rikas pelkästään jo raaka-aineiltaan, ettei sen tarvinnut purjehtia ryöstelemään muita alueita. Kiina oli pääasiassa myyjä ja harvoin ostaja. Heinäsirkkamaisilla eurooppalaisilla ei ollut suurtakaan hurraamista raaka-aineidensa kanssa. Niinpä heidän täytyi purjehtia muihin, raaka-aineiltaan vauraisiin maanosiin ja niin alkoivat historialliset ryöstöretket. Ryöstöretkillä varastettiin muiden maanosien rikkauksia, jotka olivat nykyisen vaurauden perusta. Toisin sanoen, nykyiset länsimaat ovat rikastuneet ryöstämällä toisilta."Eurooppalaiselle ajattelutavalle tunnusomaista on rationalismi ja individualismi ja näistä väistämättä seuraava yksityisen omistusoikeuden ja vapaan markkinatalouden kannattaminen. Tästä syystä teollinen vallankumous tapahtui Euroopassa eikä Aasiassa"


Kehutussa individualismissa (yksilökeskeisyydessä) ollaan menty jopa niin pitkälle, että omiin sukulaisiin ei juuri pidetä yhteyttä ja he saavat muumioitua rauhassa kotonaan kenenkään häiritsemättä. Länsimaalaiset ovat myös nerokkaita viemään individualisminsa niin pitkälle, että yksilöllä on oikeus riistää toista yksilöä, jos se palvelee riistävän yksilön etuja.Yksityisomistuksen myötä ihmisen perustarpeet ovat yksityisen omistajan, tai vastaavan, omistuksessa (esim. vesi ja yleiset vessat) ja kaikille kuuluvista perustarpeista vaaditaan rahaa.

"Aasialaiset kykenevät elämään eurooppalaisessa yhteiskunnassa, koska heillä ei ole mitään vaikeuksia noudattaa sen sääntöjä. Omissa yhteiskunnissaan aasialaiset eivät kuitenkaan halua toteuttaa eurooppalaisen valistusfilosofian arvoja, koska he eivät kerta kaikkiaan näe niille mitään tarvetta."


"Aasialaisten mielestä esim. sananvapaus, uskonnonvapaus, mielipiteenvapaus, yhdistymis- ja kokoontumisvapaus ja vapaat vaalit ovat turhaa hömpötystä. Johtajien palvonta absoluuttisina auktoriteetteina, valtion virallisen ideologian kritiikitön kannattaminen ja toisinajattelijoiden vainoaminen ovat aasialaisten mielestä normaaleja, itsestäänselviä ja välttämättömiä asioita."
Länsimaalaiset kykenevät elämään missä tahansa yhteiskunnassa, omilla ehdoillaan. Aikoinaan muualle maanosiin tunkeutuneet länsimaalaisten edeltäjät sivistivät paikallisia filosofisilla ja uskonnollisilla moralistisilla moraaleillaan raajojen katkomisen kera. Niin sanotun moraalin on korvannut kapitalistinen järki. Kapitalistinen järki on myös raivannut valistufilosofiassa tilaa pääoman aatteelle ja siten tehnyt rahan ansaitsemisesta filosofian, peräti uskonnon, joka oikeuttaa käyttämään kaikkia luonnonvaroja häikäilemättömästi hyväkseen, ajoittain paikallisten kustannuksella. Monesti myös puheet tasa-arvosta ynnä muista ihanteista osoittautuvat yhä useammin korulauseiksi."Afrikkalaisten mielestä ryöstöt, raiskaukset, nepotismi, korruptio, klaanisodat, taikausko ja hetken mielijohteesta huvin vuoksi tehdyt murhat ovat normaalia meininkiä. Jos afrikkalaiset muodostavat väestön enemmistön jossain Afrikan ulkopuolisessa maassa, tämä maa muuttuu Afrikaksi. Näin on käynyt mm. Haitissa, jonka voodoo-kulttuuri ja bolshevistisen anarkian repimä yhteiskunta muistuttavat kummasti afrikkalaista kulttuuria ja yhteiskuntaa."
Länsimaalaisten suurta hupia on harrastaa kansanmurhia ja alkuperäisasukkaiden kyykyttämistä (mukaan voisi ottaa myös itsekkyyden ja ylemmyyskompleksin). Jos eurooppalaiset muodostavat väestön jossain Euroopan ulkopuolisessa maassa, muuttuu tämä maa eurooppalaismaiseksi. Näin on käynyt Yhdysvalloissa, aiemmin intiaanienemmistöisessä maassa, jossa eurooppalaiset tuhosivat alueen alkuperäisen kulttuurin. Nykyisin posteurooppalainen USA harjoittaa räikeää imperialismia, joka oli aiemmin länsieurooppalaisille ominaista."USA:ssa ja Kanadassa neekerit käyttäytyvät jotakuinkin siedettävästi vain silloin, kun ovat selvästi vähemmistönä. Ympäröivä valkoinen yhteiskunta, toisaalta väkivaltakoneistollaan (poliisit, vankilat, aseellinen itsepuolustus, KKK-tyyliset vigilantistit), toisaalta sosiokulturaalisella paineellaan, pakottaa neekerit sopeutumaan länsimaiseen kulttuuriin."

Esimerkiksi Etelä-Afrikassa monet valkoiset eivät vaan suostu sopeutumaan paikalliseen afrikkalaiseen kulttuuriin. Sellaiset ihmiset, kuten Eugene Terreblanche ja muut valkoista ylivaltaa Etelä-Afrikan alkuperäisväestöön kohtaan kannattavat tulisi laittaa järjestykseen ja sopeuttaa heidät paikalliseen kulttuuriin."Leijonakin voi sirkuksessa totella ihmistä, kun sitä pidetään kurissa ruoskalla. Jos ihminen lakkaa ylläpitämästä kovaa kuria leijonalle, leijona ryhtyy hyppimään ihmisten nenille."
Vaan kuinka saada kesytetyksi länsimaalaiset "leijonat", jotka hotkivat muita suupaloiksi? Kesyttäjää, anyone??"Neekerit noudattavat valkoisen yhteiskunnan säätämiä lakeja vain silloin, kun niitä konkreettisesti ylläpidetään kovalla kurilla. Jos kuri heltyy, neekereiden biologinen afrikkalainen kansanluonne manifestoituu taas heidän käytöksessään."Ylläoleva taannoinen riistoyhtiö ja monet muut nykyään voimissaan olevat suurkansalliset yritykset ovat valkoisten länsimaalaisten omistuksessa ja siten valkoiset ovat eurooppalaisia kolonialistisia saarekkeita esimerkiksi eteläamerikkalaisen yhteiskunnan meressä.

Valkoiset uuskolonialistit noudattavat paikallisia lakeja ja kansainvälisiä ihmisoikeussopimuksia vain, jos heidän yritystensä valtaa vähennetään esimerkiksi kansallistamalla yritykset tai sitten edesautetaan kyseisten riistofirmojen toiminnan lakkauttamista köyhemmissä maanosissa, kuten olisi pitänyt toimia jo hyvissä ajoin tuon pahamaineisen United Fruit CO:n kohdalla.."Neekerien tuominen Eurooppaan alentaa Euroopan väestön keskimääräistä älykkyystasoa, koska neekereillä on matalampi mediaani-ÄO kuin valkoisilla. Älykkyyden ja elintason välillä on positiivinen korrelaatio. Kausaliteetti kulkee molempiin suuntiin: toisaalta elintason nousu nostaa älykkyystasoa vähentämällä mm. aliravitsemuksesta aiheutuvia aivovaurioita väestössä, toisaalta älykkäämpi väestö pystyy tuottamaan itselleen korkeamman elintason. Kun väestön keskimääräinen älykkyystaso laskee, maan elintaso laskee. Tyhmät ihmiset eivät pysty ylläpitämään korkeaa elintasoa, koska elintaso on yhtä kuin tavaroiden ja palveluiden kokonaistuotannon reaaliarvo per capita; tyhmät ihmiset eivät pysty ylläpitämään yhtä arvokasta hyödykkeiden kokonaistuotantoa kuin älykkäämmät ihmiset, joten tyhmemmällä yhteiskunnalla on matalampi elintaso. Neekerien tuominen Eurooppaan siis alentaisi Euroopan elintasoa, vaikka neekerit eivät olisi veronmaksajien rahoilla eläviä sosiaalipummeja."


Valkoisia ei tosiaan "viedä" esimerkiksi Afrikkaan ja Tyynenmeren saarille. He menevät sinne itse röykeästi ikään kuin maailman omistajat, ovat aina menneet. Ovat menneet ja tuoneet väkisin valloitetuille alueille omia puritaanisia tapojaan. Moralistisille valkolaisille oli kauhistus nähdä Tyynenmeren saaren asukkaita "puolialastomina" ja heidät pakolla vaatetettiin ja yritettiin iskostaa heihin ilotonta protestanttista kristinuskoa, ainakin osittain siinä onnistuen. Valkoisten änkeäminen muualle maailmaan alentaa muiden maanosien keskimääräistä moraalista älykkyysosamäärää sekä heikentää käytöstapoja, kun pukujen ja hienojen sanojen sekä kastimaisen järjestelmän taakse naamioituneet barbaarit pitävät "sivistystään" yllä. Valkoisen miehen kontolla ovat monet käytännössä jo tuhotut kulttuurit. Valkoiset miehet rappeuttivat pohjoisen Amerikan alkuperäisiä kulttuureja aluksi "tuliliemellä", käännyttämällä heidät toisiaan vastaan ja suoranaisen järjestelmällisesti tuhoten heidän kulttuurinsa. Sanotaan, että tyhmät ihmiset eivät pysty ylläpitämään korkeaa kehitystasoa. Tämä on harvinaisen totta. Sen huomaa joka päivä, miten tyhmä länsimaalainen saalistaa luonnonvaroja luullen niiden olevan loputtomia. Tyhmyys näkyy myös yleisessä tuhlailutuotannossa ja kerskakulutuksessa, joka aiheuttaa ympäristöllemme vahinkoa ja pidemmällä tähtäimellä johtaa elintason dramaattiseen laskuun."Nykyisin neekerit kaiken kukkuraksi ovat enimmäkseen työttömiä tai muita eurooppalaisten veronmaksajien rahoilla eläviä loisia. Kun Eurooppaan tulee lisää veronmaksajien rahoilla eläviä pummeja, verovaroja riittää vähemmän. Mitä enemmän Eurooppaan tulee neekereitä, sitä vähemmän Euroopassa on varaa julkiseen terveydenhoitoon, koulutukseen, eläkkeisiin, lasten päivähoitoon jne."Nykyisin valkoiset ovat pääasiassa korppikotkia ja loisia toimiessaan niin sanotuissa kolmansien maiden maissa ja keräten voitot itselleen paikallisten töistä. Kun muihin, köyhempiin maanosiin menee riistettyjen työläisten työllä rikastuvia suurkansallisia yrityksiä, toisin sanoen ryösteleviä pummeja, sitä vähemmän riittää rahaa kansalaisten hyvinvointien kehittämiseen, kun kaikki rahat menevät loismaisille yrityspomoille ja monesti länsimaiden, erityisesti USA:n tukemille diktaattoreille. Mitä enemmän köyhempiin maanosiin tunkeilee suurkansallisia yritysloisia, sitä vähemmän on rahaa ihmisen perustarpeisiin.


"Neekerit tekevät enemmän rikoksia kuin valkoiset ihmiset. Kun Eurooppaan tuodaan neekereitä, rikollisuus lisääntyy. Tämä ei ole mikään tulevaisuudenkuva, vaan jo toteutunut skenaario. Suomessa maahanmuuttajat tekevät yli 20 kertaa enemmän raiskauksia per capita kuin suomalaiset. Mitä enemmän Euroopassa on Afrikasta ja Lähi-idästä tulleita maahanmuuttajia, sitä enemmän Euroopassa on rikollisuutta. Jos kaikki Euroopassa nykyisin asuvat ei-valkoiset muuttaisivat takaisin alkuperämaihinsa, rikollisuus vähenisi Euroopassa useita kymmeniä prosentteja."


Minä taas väitän, että valkoiset ovat tehneet ja tekevät prosentuaalisesti enemmän rikoksia, kuin mustat. Siitä todisteena nykyäänkin jatkuva uuskolonialismi, josta jo aiemmin oli puhetta. Valkoinen mies myös prosentuaalisesti tuhoaa ja raiskaa kulttuureita enemmän, kuin muut. Esimerkkeinä monet alkuperäisasukkaat. Monet käsittämättömän määrän ihmishenkiä vaatineet sodat ovat saaneet alkunsa valkoisen miehen aloitteesta ja uhrimäärät sodissa ovat lisääntyneet valkoisen miehen niihin puuttuessa. Esimerkkeinä intiaanisodat, maailmansodat, Vietnamin sota (silloin kun amerikkalaiset tunkivat mukaan myrkkyineen) sekä lukuisat CIA:n tukemat vallankaappaukset. Jos siis valkoiset miehet pitäisivät näppinsä erossa muiden maanosien tapahtumista ja suurkansalliset yritykset palaisivat lähtömaahansa, hyvinvointi pidemmällä tähtäimellä paranisi suhteellisen monessa riistetyissä maissa.Mikko Ellilä ynnä hänen hengenheimolaisensa eivät suostu näkemään eroja ihmisten välillä ja kulttuurien sisällä. Sinänsä ristiriitaista. Kyseessä oleva henkilö uskoo mitä ilmeisemmin individualismiin, eli yksilökeskeisyyteen ja samaan aikaan kohtelee puheissaan "neekereitä" erottamattomana massana, jossa ei suinkaan ole yksilöitä, eikä siten eroavaisuuksia. Sangen ristiriitainen ja asenteellinen näkemys liberalismista. Näkemys, joka siis perustuu rasimi-nimiseen huuhaa tieteeseen, josta myös juontaa juurensa niin sanottu valkoisen miehen taakka. On se valkoisen miehen taakka raskasta kantaa. Pakko varastaa ja kurjistuttaa muita maanosia, koska valkoisen länsimaisen elintaso vain sattuu olemaan tärkeämpi, koska valkoinen heteroseksuaalinen mies uskoo maailmanlaajuiseen kastiyhteiskuntaan.


Seuraavaksi, toistaiseksi viimeistä kertaa, Hommaforumilta poimittuja "viisauksia" ennen taukoa niin sanotusti. Loppupeleissä edes asiallisen keskustelun yritys voisi olla toimivampaa, kuin ainainen "sotiminen". Katson, että Hommaforum on jakaantunut niin sanotusti kahtia; öyhöttäjiin ja niihin, jotka yrittävät keskustella asiallisesti ja, joista eräät ovat tosin jo jättäneet forumin sattuneesta syystä (voimia vaan moderaattorille nimeltä "Junakohtaus" ja niille muille modeille, jotka yrittävät jotain rotia forumilla pitää). Tieto Juha Mäki-Ketelän vetäytymisestä tuli yllätyksenä. Mies mitä ilmeisemmin väsyi forumin öyhötysmäiseen ilmapiiriin. Seuraava yllätys koettiin silloin, kun Homma oli suljettuna hetken aikaa "kiittämättömyyden, yhteistyökyvyttömyyden ja kusipäämäisyyden takia". Saa nähdä, mitä jatkossa seuraa. Kuten seuraavista lainauksista käy ilmi, muutosta ei ole ilmapiiriin havaittavissa. Muutos 2011 jatkaa ilmeisesti kuitenkin. Toivotaan tosiaan, ettei Muutos joudu kasvavassa määrin sisulaisten valtaan. Perussuomalaiset on hyvä esimerkki sisulaisten kaappaustoiminnasta. Katsotaan mitä tuleman pitää."Onhan tämä nyt sitten vitsi? Edes YLE ei voi keksiä tuollaista.Seuraavaksi sarjaksi ehdotan Päivä itsemurhapommittajana -reality-sarjaa. Myös kolmeosainen Kivityksen alkeet -sarja olisi hienoa katsottavaa.Viisiminuuttinen tietoisku Näin silvot lapsesi sukuelimet sopisi hyvin lähettäväksi ennen ilta-uutisia."
"Juurikin näin suvaitsevaistomatematiikalla. Otetaan numero, ja vertaamalla sitä johonkin isompaan numeroon todistetaan ettei se ole kovin iso numero. Kätevää. Sitten kun islaminuskoisia on yhtä paljon kuin suomenruotsalaisia, verrataan heidän väkimääräänsä han-suomalaisten väkimäärään - ja huomataan että kyseessä on edelleen pieni vähemmistö. Kätevää.""Eivät tainneet kertoa miksi olivat tulleet tänne toiseuteen?Eihän syitä voi olla kuina) vääräuskoisten rahoilla eläminenb) alueen valtaaminenc) vääräuskoisten rahoilla eläminen ennen alueen valtaamistavai onko minulta jäänyt joku asia huomaamatta?""Kylmät väreet hiipivät pitkin selkää. Olisin todella tyytyväinen jos Suomessa olisi 30 kertaa vähemmän Muslimeja."
"Tämä vanhaa tuttua Islam skeidaa. Jos muslimi lyö puukolla vääräuskoista ja vääräuskoinen kuolee, on allah ottanut hänen henkensä. Muslimi ei ole tehnyt mitään väärää.Tässä on sama logiikka, kuin ajatuksessa "islam on rauhan uskonto". Kun kaikki ovat muslimeja on rauha maassa (aivan kuten Irakissa ym. muissa muslimimaissa "


"Hyvin kiteytetty.Muslimien määrän lisääntyminen Suomessa, johtaa fundamentalistien määrän lisääntymiseen. Koska on olemassa vain yksi oikeatapa tulkita noudattaa islamia. Muslimeilla on siis käynnissä kaiken aikaa jihad maallistumista ja "vääriä" tapoja vastaan.Samanlainen jihad käy mm. Pakistanissa jossa esim. heitetään happoa koulua käyvien tyttöjen päälle. Eli ollaan valmiit hyökkäämään omia islamin uskoisia vastaan saadakseen nämä noudattamaan islamia kirjaimellisesti. Miksi tämä ei olisi tulevaisuus myös Suomessa? (JM-K?)"
"Siitä sitten vain maallistamaan maailman muslimeja."
http://hommaforum.org/index.php/topic,32792.0.htmlPs: Rasistin logiikka: ulkomaalaista on vihattava, teki hän mitä hyvänsä. Jos hän tekee työtä ja on charmantti, hän vie suomalaisten työt ja naiset. Jos hän on työtön, hän on sossupummi ja rikollinen raiskaaja.


Ei kommentteja: