fondos para myspace, plantillas, layouts

tiistai 3. elokuuta 2010

16. Hallaa aholle ja asiaa maahanmuuttokriittisyydestä (osa 2)

Kumartakaamme. Profeettamme ja vapahtajamme sekä hänen opetuslapsensa ovat puhuneet. Suomen poliittinen kenttä sekä epäisänmaalliset vihervasemmistolaiset moku-uskovaiset vaviskoot. Hän on täällä taas. Vahvempana ja itsevarmempana, kuin koskaan ennen. Hän lyö lyttyyn vihollisensa (kanssansa eri mieltä olevat) nerokkaan ovelasti vihaa kiihottaen fantasioimalla heidän raiskauksistaan, jonka jälkeen kaikki, jotka kehtaavat häntä syyttää, leimataan törkeiksi sananvapauden kaventajiksi, totuuden vääristelijöiksi ja epäisänmaallisiksi. Mestari Jussi Halla-aho sekä hänen tukijoukkonsa ovat viimeistään uudella nuivalla vaalimanifestillaan saavuttamassa tavoitteensa. Maahanmuutto on näemmä ainoa ja se tärkeimmältä vaikuttava asia, josta puhutaan. "Kolmelta suurelta" (SDP, Keskusta ja Kokoomus) sekä, enemmän tai vähemmän, myös Vihreältä puolueelta on mennyt uskottavuus.

Jussi Halla-aho fanijoukkoineen sekä erityisesti Perussuomalaiset Timo Soinin johdolla pyrkivät näkemään itsensä Veikko Vennamon kaltaisina puolueiden kritisoijina. Perussuomalaisilla on kieltämättä "arvomaailmassaan" ihan kauniitakin ajatuksia:
http://www.perussuomalaiset.fi/arvomaailmamme

Vaan kuinka käyneekään näin vaalien alla ja vaalien jälkeen, kun Perussuomalaiset tulevat todennäköisesti kalastamaan ääniä kasvavassa määrin? Näyttää siltä, että Perussuomalaisetkin ovat sortumassa takertumaan ainoastaan siihen yhteen asiaan, eli maahanmuuttoon. Veikko Vennamo järkyttyisi huomatessaan, mihin hänen "suosikkinsa" Timo Soinin johtama puolue on menossa. Veikko Vennamon poika, Pekka Vennamo on kritisoinut Perussuomalaisia osuvasti muukalaisvastaisuudella ja EU-kriittisyydellä ratsastavaksi puolueeksi:
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/62560-vennamon-poika-perussuomalaisista-%E2%80%9Dveikko-pyorisi-haudassaan%E2%80%9D
Kysynkin taas kerran, liikeneekö miltään puolueelta oikeasti kiinnostusta muille asioille, kuin populismille, jolla kerätään vain ääniä tai vastakkainasettelujen tukemiselle, joilla myös kerätään ääniä sekä vaikutusvaltaa itselle? Nuiva vaalimanifesti pettymyksekseni todisti aiemmat epäilyni oikeiksi myös Perussuomalaisten kohdalla. Aiemmin pidin Perussuomalaisia edes jotenkin asiallisena puolueena, joka ei välttämättä olisi siitä pahimmasta päästä. Pettymyksekseni olen tullut huomaamaan, kuinka myös Perussuomalaisten riveihin on uimassa niin sanottuja ääri-ihmisiä, jotka pyrkivät ajamaan vain ja ainoastaan omia etujaan, vaikka sitten pitäisi kiihottaa kansan vihaa tiettyjä ihmisryhmiä kohtaan.

Seuraavassa hieman otteita nuivasta vaalimanifestista:

"Eduskuntavaalien lähestyminen sekä maahanmuuttoasenteita kartoittaneet mielipidekyselyt ovat saaneet lähes kaikki puolueet hätääntymään. Kriittistä maahanmuuttokeskustelua vaativat nyt kilvan poliitikot vasemmalta oikealle. Ne samat poliitikot, joille kuuluu kunnia jo kaksikymmentä vuotta jatkuneesta maahanmuuton ja maahanmuuttajien kritiikittömästä ylistyksestä ja ongelmien lakaisusta maton alle."

Totta ja teille, arvon maahanmuuttokriitikot, kuuluu kunnia siitä, että olette ajamassa muita, oikeita ongelmia nurkkaan ja lopulta maton alle, koska maahanmuutto, pakkoruotsi ja EU ovat teidän mielestänne ongelmista suurimpia ja muiden asioiden ratkaisuun teillä ei liene kykyä.
Totta myös, että nykyisin kilvan kalastellaan ääniä luvaten omaa nuivaa ratkaisua. Nykyiseen "keskusteluun" ja oikeiden ongelmien vähättelyyn ovat syyllisiä Jussi Halla-ahon vihaan kiihottava kirjoitustapa, muukalaisvastaisuudella ratsastavat ihmiset, jotka aivopesevät ihmisiä omilla tilastoillaan ja rikinkatkuisilla saarnoillaan (erityisesti humanitäärisen) maahanmuuton ongelmallisuudesta. Syyllisiä ovat myös hampaattomat puolueet, jotka kauan sitten ovat menettäneet kansansuosiotaan ja kosketusta kansaan ja tarttuvat siten tähän uuteen, ilmiömäiseen aatteeseen, jota nätisti sanottuna kutsutaan maahanmuuttokriittisyydeksi. Surullisimpana esimerkkinä SDP, itsensä ja aattensa kadottanut porvaristunut puolue, joka leikkii tavallisen ihmisen puolestapuhujaa. Puolueet ovat jo kauan olleet hukassa omien aatteidensa ja lupaustensa kanssa, jotka vaali vaalilta lähestyvät toisiaan. Ollaan kiinnostuneita yhä kasvavassa määrin siitä, mikä tuo ääniä ja auttaa pysymään vallan kahvassa.

"Sen sijaan itse maahanmuutto, etenkin humanitaarinen maahanmuutto kolmannesta maailmasta, nähdään luonnonvoiman kaltaisena ilmiönä, jonka edessä nostetaan kädet pystyyn."

Kuka tässä on käsiään pystyyn nostanut? Ei tänne mitään suurta massaa ole koskaan tullutkaan. Tunnettu tosiasia on, että maahanmuuttoviranomaiset sosiaalityöntekijöiden ohella (tukia haettaessa) ovat aika keljuja. Itse en näkisi nykyistä maahanmuuttoa mitenkään suurena asiana. Tiukoista käytännöistä puhuvat puolestaan mummojen käännytykset (niin, mitenkäs menikään se juttu perheiden yhdistämisistä??) ja joku saattaa muistaa takavuosina nukutetut ja käännytetyt ukrainalaiset. Ennemminkin tuntuu siltä, että huijarit ja valehtelijat (nykyiset valtapuolueet) nostavat kätensä pystyyn ja yhtyvät kaltaisiinsa huijareihin ja valehtelijoihin manifestoimaan maahanmuuttovastaista propagandaa."Me allekirjoittaneet perussuomalaiset ehdokkaat vuoden 2011 eduskuntavaaleissa haluamme kyseenalaistaa tämän lähestymistavan. Me emme usko, että maahanmuuton ja monikulttuurisuuden ongelmat olisivat ratkaistavissa suurellakaan rahalla. Jos ne olisivat ratkaistavissa, miksi niitä ei ole jo ratkaistu?"

Toitotatte koko ajan, kuinka maahanmuuttopolitiikka on epäonnistunut, eikä teillä ole tarjota muita keinoja, kuin fasistisesti rajoittaa ja kiristää kansalaisuuden saamisen ehtoja. Teillä ei ole varteenotettavia vaihtoehtoja. Siksi tämä onkin hieman ristiriitaista (kuten muuallakin on huomattu), että itketään ensin integroitumisen epäonnistumisesta, mutta itketään myös siitä, että resursseja käytetään integroitumiseen. Tehkää jo päätös haloo! Muutoin kuulostatte vähintäänkin skitsofreenisilta. Seuraava lause puhuu puolestaan:

"Toisaalta katsomme, että vaikka monikulttuurisuuden haittoja voidaankin hillitä tai ainakin peitellä suurilla rahallisilla satsauksilla, tällaiset toimenpiteet tyypillisesti johtavat vähemmistöihin kuuluvien suosimiseen enemmistöön kuuluvien kustannuksella ja siten lisäävät epäoikeudenmukaisuutta ja katkeruutta sekä myrkyttävät väestöryhmien suhteita."

Seuraavaksi päästäänkin varsin aivopesevään retoriikkaan, jonka todenperäisyyttä on syytä epäillä:

"Esimerkkinä voidaan mainita se, että Helsingin kaupunki majoittaa työttömiä maahanmuuttajia kovan rahan luksusasuntoihin, jotta maahanmuuttajat eivät kasautuisi lähiöihin."

Onko kyseisillä manifestin laatijoilla esittää todisteita luksusasunnoista? Kyseinen ote herättää vähintäänkin epäilyksiä kuolemattomien urbaanilegendojen suuntaan, jotka liikkuvat samaa rataa "somalien kultaisten lastenvaunujen" kanssa.


Irtisanoutuminen monikultturismista


"Suomen tulee luopua nykyisestä, muualta Länsi-Euroopasta ja varsinkin Ruotsista kopioidusta monikultturistisesta valtioideologiasta, erilaisuuden ihannoimisesta ja itsetarkoituksellisesta ylläpidosta."

Voidaanko Suomea ja Ruotsia verrata toisiinsa? Suomessa ei ole mitään jengejä muodostumassa, eikä muodostu jos nykyinen ja tuleva hallitus tulevat kiinnittämään huomiota muihinkin asioihin, kuin omiin etuihinsa ja työläisten riistoon.

"Lasten, niin tyttöjen kuin poikien, sukuelinten rituaalisilpomiset on kriminalisoitava yksiselitteisesti, ja niistä on säädettävä riittävän ankarat seuraamukset. Yhteiskunnan on aktiivisin toimin ehkäistävä maahanmuuttajanaisten jäämistä kotiin ja kielenopetuksen sekä muiden tehokkaiden kotoutustoimien ulkopuolelle. Järjestettyjä ja pakkoavioliittoja sekä tosiasiallista moniavioisuutta vastaan on taisteltava päättäväisesti."

Sentään jostain samaa mieltä, vaikkakin haiskahtaa retoriikalta, joka kaatuu omien tarkoitusperien paljastumiseen ja poliittisen tahdon puutteeseen ja mitä ilmeisemmin päätyy (yllätys, yllätys!) siihen, että julistetaan, monikulttuurisuuden olevan pahasta.

"Terveydenhoitohenkilökunnan, poliisin ja muiden toimijoiden muutenkin niukkoja ajallisia ja rahallisia resursseja ei pidä haaskata erilaisiin kulttuurisensitiivisyys- ja toiseudenkohtaamiskoulutuksiin."


Jälleen ristiriita. Maahanmuuttajien "kotoutuminen" nähdään tärkeänä, mutta "kotouttamiseen" ei haluta sijoittaa varoja."Minkäänlaisia etnisiin kiintiöihin tai positiiviseen syrjintään perustuvia käytäntöjä ei pidä sallia esimerkiksi julkisessa rekrytoinnissa. Vastaavasti vähemmistöjen edustajille ei tule uskonnollis-kulttuurisin perustein myöntää erivapauksia työtehtävien hoidossa."

Tarkoitetaanko tällä sitä, että esimerkiksi muslimeilla ei ole oikeutta rukoiluun työpaikallaan?

"Esimerkkinä voidaan mainita muslimilääkärit ja -hoitajat, jotka kieltäytyvät hoitamasta vastakkaista sukupuolta olevia potilaita."

Pyydän esimerkkejä. Ei, please, niitä kuulopuheita ja urbaanilegendoja, vaan ihan mustaa valkoisella, kiitos!

Turvapaikanhakijat

"Suomi ottaa käyttöön pikakäännytyksen, jossa ilmeisen perusteeton (kuten toisen EU-maan kansalaisen tekemä) turvapaikkahakemus käsitellään ja hylätään 24 tunnin aikana ja käännytys pannaan toimeen välittömästi. Nykyisen hallituksen toimenpiteet Romanian kansalaisten tekemien hakemusten suhteen ovat täysin kosmeettisia."

Hämmästyttävää, ettei kukaan ole esittänyt kyseenalaiseksi esimerkiksi Slovakian ja Romanian EU-jäsenyyttä kyseisten ongelmien takia. Korruptiosta kyllä nuristaan ja katsellaan länsimaisen asenteellisesti nenänvartta pitkin kyseisiä maita, joiden katsotaan sijaitsevan "Eedenistä Itään". Kenellekään ei tule koskaan mieleen asettaa sanktioita kyseisille maille oman väestönsä (romanien) huonosta kohtelusta. Kenties tässäkin piilee se syy, ettei ketään oikeasti kiinnosta romanien oikeudet, ei vaikka heillä menisi miten huonosti. Romanit ollaan aina haluttu nähdä toisen luokan kansalaisina (myös siis Suomessa).

Ghettoutuminen pysäytettävä alkuunsa

"Ei ole mitään järkevää syytä asuttaa työttömiä maahanmuuttajia verovaroilla kaupunkeihin, joissa asumisen hinta on kaikkein korkein. Maahanmuuttajien suosiminen asuntojonoissa on omiaan myrkyttämään kantaväestöön kuuluvien asenteita, minkä lisäksi maahanmuuttajille jaetut asunnot ovat pois niiltä pienituloisilta, joille olisi työn kannalta tärkeää asua paikkakunnalla, mutta joilla ei ole varaa yksityisen sektorin vuokriin."

Ensiksi kauhistellaan, kuinka humanitääriset maahanmuuttajat hakeutuvat samoille alueille toistensa kanssa kaupungin lähiöissä. Tunnettu seikkahan on, että kiinteistöjen hinnat laskevat, kun niin sanottu kantaväestö muuttaa pois ja alueelle keskittyy esimerkiksi somalitaustaisia. Sitten kauhistellaan, kuinka maahanmuuttajia asutetaan kalliilla hinnalla? Hieman ristiriitaista jälleen, joka tosin varmasti vetoaa suureen osaan aivopestyistä, joilla ei ole ollut muuta tietolähdettä, kuin teidän propagandastinen "tieto"lähteenne. Kaipailisin myös esimerkkejä maahanmuuttajien suosimisesta asuntojonoissa. (Huhu)Puheita olen kyllä kuullut, mutta en ole nähnyt mustaa valkoisella tässäkään asiassa.

Kotoutus uusille urille

"Hallitsemattoman maahanmuuton kannattajat vetoavat usein siihen, että Suomi onnistui sijoittamaan myös talvisodan alla evakkoon lähteneet lähes puoli miljoonaa karjalaista. Lisäksi muistutetaan, että Yhdysvallat on hyvä esimerkki onnistuneesta monikulttuurisesta yhteiskunnasta."

"Kannatamme lämpimästi sitä, että Suomi luopuu nykyisestä, vastikkeettomiin tulonsiirtoihin perustuvasta ja passivoivasta kotouttamispolitiikastaan ja ottaa oppia sekä Yhdysvaltain käytännöistä että karjalaisevakkojen asuttamisesta."

Tässä paljastuu niin sanottu uusvennamolaisuus, josta eräs Jyväskylän yliopiston opiskelija, Ville Pekkala osuvasti kirjoitti. Pyritään leikkimään SMP:ta ja luvataan ratkaista kotouttamis/maahanmuuttokysymys. Erona tosin se, että karjalaiset (omaa kansaansa siinä, missä virolaisetkin) nähtiin suomalaisina, vaikka heitä tosin samanaikaisesti ryssiteltiin ja vieroksuttiin. Nykyisiä maahanmuuttajia ei nähdä suomalaisina, joten heitä tulevat koskemaan eri säännöt. Siksipä uskonkin, että kyseinen vaalimanifesti on vain pehmennys oikeille, naamioiduille aatteille, joilla halutaan pysäyttää maahantulo niin sanotuista kolmansista maista.

Perheiden yhdistämisistä mainitsin ohimennen jo aikaisemmin tässä tekstissä, joten ei siitä sen enempää.

Oleskeluluvan edellytysten päättyminen

"Vakavaan rikokseen tai toistuviin rikoksiin syyllistyneet maahanmuuttajat on karkotettava maasta riippumatta siitä, millaiset olosuhteet alkuperämaassa vallitsevat."

Tarkoitetaanko tällä myös heitä, jotka ovat saaneet kansalaisuuden? Ovatko kansalaisuuden saaneet tällä retoriikalla suomalaisia vai yhä maahanmuuttajia? Jos kansalaisuuden saanut maahanmuuttaja syyllistyy kylmiin, vakaviin rikoksiin, tiedostaen täysin tekonsa, tulee tekijää kohdella suomalaisena rikollisena. Jos yhä tässä tapauksessa puhutaan karkotuksesta, puheet "kansalaisuuden" saamisesta ovat pelkkää silmänlumetta ja suurten puheiden takana kansalaisuuden saanut maahanmuuttaja on maahanmuuttaja, eikä muuksi muutu ainakaan manifestin allekirjoittaneiden mielestä.

"Mikäli humanitaarisista syistä oleskeluluvan saaneen todetaan vierailevan lähtömaassaan esimerkiksi lomailemassa..."

Manifestin allekirjoittajat, kuten monet muutkaan eivät osaa tai oikeastaan halua tehdä eroa Somalian ja Somalimaan välillä, joihin kyseisellä "lähtömaalla" mitä ilmeisemmin viitataan. Toistetaan nyt vielä kerran: elikä Somalia ja Somalimaa ovat eri asioita; Somaliassa on sota ja anarkia, Somalimaassa rauhallisempaa, jonne lomailu pääosin kohdistuu. Sotiminen on sitten tietenkin asia erikseen.

Maahanmuuton kustannukset selvitettävä

Ehdotamme riippumattoman "totuuskomission" luomista selvittämään, mitä humanitaarinen maahanmuutto on tosiasiallisesti tullut maksamaan suomalaisille viimeisten 20 vuoden aikana.

Mielestäni "totuuskomission" toimintaa tulisi suunnata hallitusta valvovaksi. Totuuskomission tulisi selvittää, miten paljon hallituksella on oikeasti rahaa. Kun kysytään rahoitusta projekteihin, jotka olisivat oikeasti kaikkia palvelevia ja hyödyllisiä, sanotaan "ei ole rahaa". Kumma kyllä, ministereiden ja "paremman väen" huvituksiin rahaa liikenee. Ministereiden tuhlailujen (ministereiden matkat, musiikkitalot) johdosta valtio on ottamassa velkaa. Vaikka velkaa ei niin paljoa otettaisikaan, silti jostain kumman syystä säästetään kyläkouluista, syrjäisten reuna-alueiden palveluista ja keskitetään kaikki yhteen paikkaan, jolloin ongelmat pahenevat ja laatu huononee. Eikö tulisi perustaa nimen omaan hallituksen toimia valvova komissio? Tässä taas törmää asenteellisuuteen; ei kiinnosta, mieluummin rajoitetaan maahanmuuttoa, koska se on helpompaa. Kyseisen totuuskomission tehtävä keskittyisi vain maahanmuutosta vastaavien tahojen valvontaan. Kenties Jussi Halla-aho kumppaneineen ei ole ollenkaan tuomitsemassa korruptiota taikka verorahojen tuhlailua omiin menoihinsa. Sehän olisi Halla-ahon ja kumppaneiden etuuksista pois. Sehän olisi täysin kyseisten ihmisten etuisuuksien vastaista mahdollisissa tulevissa tehtävissään.

Nykymuotoinen kehitysapu lopetettava

"Katsomme, että nykymuotoinen, valtion budjetista maksettava kehitysapu on lakkautettava kokonaan.Budjettirahoitteisen kehitysavun tilalle esitämme vapaaehtoista kehitysyhteistyömaksua. Veroilmoituksen yhteydessä kansalaisella olisi mahdollisuus suorittaa haluamansa kokoinen summa kehitysyhteistyötarkoituksiin. Esimerkiksi vuonna 2015 kerätyistä maksuista muodostuisi Suomen kehitysyhteistyöbudjetti vuodelle 2017."

Toisin sanoen kehitysavusta tulisi irvikuva. Joidenkin yksittäisten henkilöiden hyvään tahtoon tai suuryritysten "hyvään" tahtoon perustuvaa liiketoimintaa. Jos halutaan säästää, säästetään ministereiden sekä muiden vaikuttajien palkoissa ja tuissa, jotka ovat suurimpia rahansyöjiä.

"...mutta maailmanparantaminen tapahtuisi omasta eikä jonkun muun kukkarosta."


Kyseinen lause on Jussi Halla-ahoa parhaimmillaan.

Ei maahanmuuttoa vastaan vaan paremman maahanmuuton puolesta

"Emme hyväksy yksinkertaistavaa vastakkainasettelua "tiukan" ja "löysän" maahanmuuttopolitiikan välillä. "

Mutta itsehän te juuri yksinkertaistatte ja asettelette asioita vastakkain. Kritisoitte hallituksen "löysää" maahanmuuttopolitiikkaa ja tarjoatte oman vaihtoehtonne tilalle. Itse te siinä yksinkertaistatte.


"Tavalliset maahanmuuttajat arvostavat samoja asioita kuin tavalliset suomalaisetkin"

http://www.vaalimanifesti.fi/

Sainkin juuri vastauksen aiempaan pohdintaani; toisin sanoen te edustatte sitä linjaa, että maahanmuuttaja on maahanmuuttaja, eikä muuksi muutu. Sama todennäköisesti pätee heidän lapsiinsa, joista puhutaan ensimmäisen ja toisen sukupolven maahanmuuttajina jne...

Kokonaisuudessaan vaalimanifesti on tyypillistä voimakasta poliittista retoriikkaa, jota ei voida verrata edes vennamolaisuuteen. Vennamolaisuus oli sentään aitoa puoluekritiikkiä. Mielestäni nykyisellä kritiikillä halutaan saada aikaan vain se, mikä itseään hyödyttää ja huijata kansa uskomaan, että se on myös kansan tahto. Saa sellaisen kuvan, että kaikki muu halutaan vaalimanifestin allekirjoittaneiden mielestä säilyttää muuttumattomana (byrokratia, verovarojen tuhlailu). Erityisesti Jussi Halla-aho on kunnostautunut retoriikassa. Hän konnamaisen kierosti on saamassa haluamansa; pääsemässä niin sanotusti parempiin töihin. Jotta häntä ei voitaisi syyttää pelkästään maahanmuuttokritiikistä hyötyvänä, katsotaan seuraavaksi eräitä kohtia kyseisen miehen blogitekstistä: "Kielipoliittisia linjauksia".

"Kaikki asiasta tehdyt kyselyt ovat osoittaneet, että selkeä enemmistö suomalaisista haluaa muutoksen ruotsin kielen epänormaaliin ja epäterveeseen asemaan, jonka näkyvin ja ikävin ilmentymä on juuri ns. pakkoruotsi. Silti kaikki eduskuntapuolueet, perussuomalaisia lukuunottamatta, ovat sitoutuneet vallitsevaan tilanteeseen. Ne suorastaan kilvoittelevat siitä, kuka on RKP:täkin paavillisempi."

"Tavallisen kansalaisen poliittinen kypsyys on vähäistä. Suurin osa suomalaisista jurnuttaa yksin tai kavereiden kanssa siitä, että kieliasialle pitäisi tehdä jotakin. Tilanteesta syytetään RKP:tä, suomenruotsalaisia, ahvenanmaalaisia, jopa Ruotsia. Todellinen syypää tilanteeseen on juuri se tavallinen kansalainen, joka vaaleista toiseen äänestää status quon säilyttäjiä. Vallitsevaan asiaintilaan sitoutuneiden puolueiden, siis kokoomuksen, kepun, demareiden, vasemmistoliiton, vihreiden ja kristillisten, äänestäminen on vallitsevan asiaintilan puolesta äänestämistä, ei tämä sen monimutkaisempi asia ole."

Toisaalta ovelaa, toisaalta tyypillistä -äänestä meitä, älä heitä -retoriikkaa. Nyt Jussi Halla-aho on sitten liittynyt populistiseen-pois pakkoruotsi-kampanjaan. Mielenkiintoinen kritiikkikampanja, kun ottaa huomioon, että miehen äidinpuoleinen suvun nimi viittaa ruotsinkieliseen väestöön: http://jussi.halla-aho.com/ Tässä on tasan kaksi vaihtoehtoa; joko tällä kampanjalla kalastellaan vain ääniä turhautuneilta äänestäjiltä, vai olisiko sittenkin niin, että sitä, mitä pelkään, ollaan ajamassa. Toisin sanoen Suomesta ollaan tekemässä harvainvaltaa, jossa niin sanottu sivistyneistö hallitsee. Sanotaan, että tieto on valtaa ja ne ihmiset, joilla on tietoa, ovat vaarallisia vallanpitäjille ja yleensä he joutuvat pakenemaan maasta. Siksi usein kansalaisilta ollaan pyritty pimittämään tieto. Se pitänee nykyäänkin hyvin paikkansa. Esimerkkinä suomalaisten kielitaito, joka on heikkenemässä, kun kuvitellaan, että vain englannilla pärjää. Kenties tällä pakkoruotsin vastustamisella ajetaan ensinnäkin sitä francolaista politiikkaa, jolla kaikki vähemmistöt sulautetaan kantaväestöön ja sitä, että loppujen lopuksi kaikki tieto pimitetään kansalta populismin varjolla (pakkoruotsi alas). Seuraavaksi puhutaan ruotsinkielisten palveluiden vähentämisestä ja sitä, mikä erityisesti puhuu francolaisuuden puolesta, on saamelaisten rooli Jussin tekstissä. Heidät lähinnä mainitaan "joustavampien kriteereiden" kohteina, eikä heille siis todennäköisesti suurta roolia tarjota Jussi Halla-ahon maailmassa. Toisin sanoen, saamelaiset tultaisiin siten epäsuorasti pakkosulattamaan (tappamalla heidän kulttuurinsa) näivettämällä vähemmistökielisiä palveluita. Ironista, mikä ei sinänsä ole uutta historian lehdillä. Maahanmuuttajina tulleet vaativat (tässä tapauksessa epäsuorasti) alkuperäisasukkaita (saamelaisia) sopeutumaan heille kylmään ja vieraaseen yhteiskuntaan.

http://www.halla-aho.com/scripta/kielipoliittisia_linjauksia.html

Seuraavassa nuivan vaalimanifestin hehkuttelua:

"13 perussuomalaista kunnallispoliitikkoa ja vuoden 2011 eduskuntavaalien ehdokasta, mm. kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho (Helsinki), allekirjoittanut sekä perussuomalaisten nuorten pj Vesa-Matti Saarakkala (Kurikka), julkaisee maahanmuuttopoliittisen vaalimanifestin.Manifesti on yksityiskohtainen ohjelma maahanmuuttopolitiikan saattamiseksi kestävälle ja järkevälle pohjalle. Manifestin allekirjoittajat sitoutuvat valituksi tullessaan edistämään siinä määriteltyjä tavoitteita.Manifestin tiimoilta järjestetään tiedotustilaisuus Turun kaupunginkirjastossa, Linnankatu 2, lauantaina 24.7.2010, klo 15.Kutsumme kiinnostuneet tiedotusvälineiden edustajat paikalle. Painettu manifesti on ennakkotutustumista varten noudettavissa samasta paikasta tuntia aiemmin eli klo 14. Kysymykset ovat tervetulleita.Lisätietoja meiltä asianosaisilta."
"Tästä minä pidän, rivien kokoaminen on ainoa tie kohti 'lopullista voittoa'.Poliittinen manifesti kuulostaa hienolta ja sellaisen esittämisestä on kulunutkin aivan liikaa aikaa. Erityisesti pidän sen sitouttavasta vaikutuksesta politiikan tekemiseen.Miksi allekirjoittaneita on vain 13?Eikö enempää ollut tarjolla, vai eikö kelpuutettu joukkoon?""Hieno homma! Voi muuten kuvitella sitä moku-uskisten paheksuntaa ja näykkimistä (=epätoivoa), minkä julkaisu aiheuttaa. Varmaan se on heille seuraavaksi halveksituin julkaisu heti Aatun Mein Krampfin jälkeen.""Pohjalaisen otsikon mukaan vastustetaan sitä että suomella on maahanmuuttopolitiikka?Hieno homma ja mielenkiinnolla odotan mitä manifesti tulee pitämään sisällään. Ainakin tekijöissä on mukana henkilöitä joihin on voinut luottaa asiassa jo vuosien ajan, joten tuskin tarvitsee sisältöön pettyä. Toivottavasti asia saa ansaitsemaansa huomiota. Vastakkaiselta suunnalta saattaa tulla ivallista itkupotkuraivaria palautteeksi, mutta siihen onkin jo totuttu."
"Enempää ei mahtunut valokuvia läpyskään.Väärä määrä allekirjoittajia, väärä ja kommunismiin viittaava nimitys... Tuskin maltan odottaa sitä palautetta, jota varsinaisen julkistamisen jälkeen kuulemme."

"Asiaa !No tulihan se Halla-Ahon Manifesti (HAM) sieltä. Kun vähän potkii! Saako kilpailevan puolueen toimijat allekirjoittaa kans? (Tai luetaan se pumaska ny ensin.)"
"Mestarillisesti sanottu, koska maahanmuutto aina rajoittaa kantisten elämää. Minä en väestön vaihtoa hyväksy millään suvistelulla."
Ps: Rasistin logiikka: ulkomaalaista on vihattava, teki hän mitä hyvänsä. Jos hän tekee työtä ja on charmantti, hän vie suomalaisten työt ja naiset. Jos hän on työtön, hän on sossupummi ja rikollinen raiskaaja.

Ei kommentteja: