fondos para myspace, plantillas, layouts

perjantai 18. tammikuuta 2013

100. Suomi vuonna 2013

Vuonna 2013 Suomen ja tavallisten suomalaisten alamäki näyttää jatkuvan. Työntekijöitä irtisanotaan, työpaikkoja karkaa ulkomaille, mineraalivaroja lahjoitetaan ulkomaisille suuryrityksille kultaisella tarjottimella ja rikkaat sen kuin rikastuvat ja köyhät köyhtyvät kiihtyvällä vauhdilla. Hyvinvointivaltiosta on vielä sentään jotain jäljellä. Eiköhän siihenkin pian saada muutos, kun pian Kelan tukien ja sosiaalituen saamista tullaan vaikeuttamaan entisestään ja opiskelu tullaan tulevaisuudessa hoitamaan lainarahalla, väliaikaisesti. Tämän siirtymäkauden jälkeen opiskelusta tulee vain harvojen etuoikeutta. Vanhukset saavat vanheta rauhassa omissa ulosteissaan laitoksissa ja työntekijät saavat nauttia kiihtyvistä raipan iskuista. Isot pomot yksityistää, tuottaa ja tuotattaa palveluita heikolla laadulla tai sitten myyvät ulkomaille antaen aina ajoittain potkuja työpaikoilleen jäävien työntekijöiden ylikuormittuessa. Kaikki merkit tosiaan viittaavat siihen, että tässä ollaan palaamassa 1800-luvulle, jolloin villi kapitalismi kukoisti. Tervetuloa 2010-luvun (1800-luvun) Suomeen!


Suomi oli noina "vanhoina hyvinä aikoina" kehitysmaa. Tavalliset suomalaiset eivät hyötyneet silloisesta kasvusta, vaikka Venäjän vallan aikana kasvua ja kehitystä toki tuli. Ainakin enemmän, kuin Ruotsin vallan aikana. Harvoista luonnonrikkauksista eivät suomalaiset tulevaisuudessakaan saa nauttia. Siitä pitävät huolen ne tahot, jotka tulevat ennen pitkää lakkauttamaan jokamiehenoikeudet ja myyvät mineraalit ja metsät ulkomaisille suuryrityksille. Käytännössä kaikki on Suomessa kaupan aina kanadalaistunutta Nokiaa myöten. Mitä eroa nykyisellä Suomella vuonna 2013 (ja siitä eteenpäin) on esimerkiksi tyypillisen "kolmannen maailman" maan kanssa, jossa suuryritykset ja ahne eliitti saavat mellastaa rajoituksetta jättäen paikallisille luun käteen? Erona on tietenkin se, että "kolmannen maailman" maissa on yleensä lämmintä!


Kehitysmaalle on tietenkin tyypillistä kansasta erillään oleva eliitti, joka nauttii norsunluutorneissaan suussa poreilevaa shampanjaa, kaviaaria, tryffeliä ja sulavasti vatsassa sulavia hanhenmaksapalleroita. Suomessa tämä norsunluutornissa eduskunnassa viihtyvä eliitti katsoo parhaakseen pitää hajurakoa tai niin sanottua sosiaalista etäisyyttä tavalliseen kansaan. Kansaa lähestytään aina silloin tällöin sanomalehtien tai television välityksellä. Aina ajoittain saamme kuulla isällisen huolestuneita lausuntoja siitä, kuinka ikuisesta vasemmistolaisesta teinipuna-angstista kärsivä Suomi talouskasvuineen on romahdusvaarassa. Jos ei isä-Kataista uskota, niin asialle laitetaan joku työnantajien lobbari suuri asiantuntija, joka sitten vakavalla naamalla sanoo, että kyllä asian laita on niin. Aina ollaan vaarassa taantua tai romahtaa, jos ei suostuta "maltillisiin palkankorotuksiin" tai muihin vastaaviin talkoisiin talousmaailman hyväksi. Sveitsiläiset pankkitilit ynnä muiden veroparatiisien pankkiholvit jostain syystä kuitenkin pullottavat ääriään myöten täynnä persaukisten rahamiesten kätkettyjä verovaroja, joita ei Suomessa tulla näkemään.


Nämä isänmaan urhoolliset ja epäitsekkäät palvelijat eivät ole juurikaan edistäneet työpaikkojen lisäämistä Suomessa. On ollut niin kiire varoitella kansaa romahdusvaarasta, palkankorotusvaatimuksista ja puhua "yhteen hiileen puhaltamisen" puolesta, ettei olla oikein jaksettu hoitaa esimerkiksi telakkateollisuutta eikä oikeastaan muitakaan teollisuuden aloja. Meneehän se aika myös siihen, että varmistetaan hyvä veli -kulttuurin olemassaolo. Rahan lapiointi "Kreikkaan" on myös luonnollisesti vienyt herrojen ja rouvien aikaa.


Toki jokaisessa kehitysmaassa on myös omat vähemmistönsä, jotka ovat joko sorrettuina tai sitten vähemmistöt kurittavat enemmistöä. Suomen tilanne on tässä mielenkiintoinen. Täällä ei olla kansanmurhattu ketään. Mitä nyt hassusti puhuvien ja kirjavissa vaatteissa kulkevien saamelaisten oikeuksien yli ollaan aina silloin tällöin kävelty. Suomenruotsalaisia kohtaan ei myöskään tietääkseni olla kohdistettu kansanmurhasuunnitelmia. Suomenruotsalaiset olivat alun perin niitä ruotsalaisia, joita Suomeen (Ruotsin itäiseen provinssiin) tuli keskiajalla ja, joita sittemmin on alettu kutsua suomalaisiksi, vaikka ainakin tiedostava osa taitaa pitää itseään ennemminkin suomenmaalaisina. Nämä "suomenmaalaiset" asettuivat taannoin rannikkoseuduille asumaan, eivätkä he sieltä juurikaan muualle maahan ole levittäytyneet sisämaa-ahdistuksen takia. Yhtenä syynä voi olla myös pelko joutua kosketuksiin verenhimoisten villien erämaiden asukkien kanssa.


Suomenruotsalaiset tulivat siis Suomeen Ruotsista. He ovat sittemmin joutuneet suosikkiasemaan Suomen ruotsinkielisten ja venäjänkielisten hallitsijoiden aikana.
Itsenäistyneen Suomen etnisiä suomalaisia edustaneet hallitsijat olivat katkeria. Ruotsalaiset ja venäläiset siirtomaaherrat olivat suosineet ruotsinkielisiä suomenkielisten kustannuksella melkoisesti. Tähän oli tultava muutos. Ruandan suomalainen versio on jäänyt kuitenkin tapahtumatta, onneksi. Sen sijaan suomenkieliset vallanpitäjät aloittivat oman suomenruotsalaista eliittiä lellivän kamppanjansa näyttääkseen pitkää nenää historian suurlellijöille. Pakkoruotsia ollaankin puolustettu kiitettävästi, vaikka perustelut ovat vähän kusseet. Puheet maan eheyden säilyttämisestä, kansallisesta ja historiallisesta velvollisuudesta ja hyödyistä eivät oikein vakuuta. Perustelut sille, ettei itäsuomalaisille annettu mahdollisuutta korvata ruotsia venäjällä, olivat outoja niin ikään. Sanoisivat suoraan vaan, että tässä on kyseessä vain rkpläisten lelliminen. Sanoisivat ne lännettyneet poliitikot suoraan, että haluavat mieluummin länsimaisen happamatonta hurria, kuin itäisen hapatettua ryssää.


Tää nyt menee ihan Hikipediaksi ja äärivasemmistolaiseksi impivaarahöpinäksi koko juttu. Pahoittelut, jos muuten olen ollut tavallista änkyrämpi. Johtuu suklaattomuuden aiheuttamista vieroitusoireista. Oikeesti mä olen kiitollinen. Ainakin kiitollisempi, ku se Umayya Abu-Hanna! Saakelin kiittämätön mamu värillisen pentunsa kera! Kehtas valittaa rasismista! Olis vaan ollu hiljaa! Ei täällä saa omista kärsimyksistä puhua! Pitää hiljaa kärsiä, hys hys! Kyllä neekereitä maahanmuuttajia saa nyt vähän kritisoida. Nehän tulee ihan erilaisesta kulttuurista ja maista, jotka elää keskiaikaa. Tämä siis on vain rakentavaa kritiikkiä! Äläkä yritä sanoa vastaan senkin vihervasemmistolainenfemakkomokuttajamarxisti!


Eli nyt kaikki suomalaiset vaan suu hymyssä ain laulain työtä tekemään ja uskollisuutta pääoman alttarille vannomaan. Vaaditaan, että palkkoja lasketaan siten, että jokainen tienaa 50 senttiä tunti. Vähän globaalia henkeä nyt hei! Otetaan mallia muista. Afrikassakaan ne ei valita! Ei oo varaa kato sulkeutua ja suomettua. Änkyröinti ei kuulu 2010-luvulle! Vaaditaan myös veronkevennyksiä rikkaille ja veronkorotuksia vähävaraisille. Vähävaraisilla on muutenkin liikaa poltettavaa lompakoissaan ja liikaa vapaa-aikaa. Ja sitten eiköhän kaikki mennä vuonna 2015 äänestämään RKP:ta. RKP pääpuolueeksi! Ruotsinkielistetään koko maa tai vielä parempaa, liitytään Ruotsiin. Harri Olli oli oikeassa. Suomi on paska maa ja ei me itsenäisyydellä mitään tehdä. On vaan virhe mainita liittyminen ja Venäjä samassa lauseessa! Siis osana niitä ryssiä?! Usch! Mieluummin Ruotsiin. Ai niin, mut mehän ollaan jo EU:n osavaltio. No eiköhän herra Barroso anna meille luvan olla osana EU:ta ja Ruotsia samaan aikaan. Kyl niist direktiiveistä joku porsaanreikä on pakko löytyä!EU:n pohjoisen osavaltion lippuJussi Halla-aho puhkaisi ensimmäisen mätäpaiseen, Umayya Abu-Hanna toisen

Ei huolta herra Vihriälä, ei varmasti tule toistumaan näin kokoomushegemonian aikoina
Stephen Elop tapailee Nokian uutta tunnaria

Tunnettu miesasialiikkeen puheenjohtaja, Vladimir Putin
NRA:n vaikuttaja, Wayne LaPierre, puolustaa uhanalaisten valkoisten lihaa syövien heteromiesten oikeuksia
Äärinationalisti ja maltillinen nationalistiHumanismia erdoganilaisittain
PS: Koska nykyisin kaikki Vasemmistoliitosta, Vihreistä ja SDP:sta vasemmammalla oleva on äärivasemmistoa, olenkin näin ollen rohkeasti ja häpeilemättä äärivasemmalla.

Ei kommentteja: