fondos para myspace, plantillas, layouts

torstai 16. helmikuuta 2012

78. Vasemmistolaista reaalipolitiikkaa oikeistolaisen reaalipolitiikan tilalle

Kevään muoti tulee, oletko valmis?

http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/muoti/finnish-catwalk-kevaan-ja-kesan-2012-muoti-catwalkilla-katso-kuvagalleria


Siis niinq iiiiik! Mun viime vuoden vaatteet on niiiiiiiin karseita! Äkkii shoppaileee! Iiiiik, pakko pysyy mukana muotivirtauksis! Johan ne luulee, et mä oon köyhä, jos mä viel pidän vuoden 2011 vaatteita. Kai se pitäisi nyt sitten ihan oikeesti mennä shoppailee. Meinaa vaan stressi tulla. Muoti vaihtuu niin tiheään, että hitaat putoavat auttamatta kelkasta. Onneksi sentään eliitissä vallitsee globaali muoti, joka ei koskaan vanhene. Eliitin hienon ja ajattoman pukumuodin lisäksi leikkaukset tavallisen kansan hyvinvoinnista ovat ilmiönä suorastaan ajattomia ja tämä muoti pysyy. Leikkaus-muotia eivät pyyhi pois vuodet eivätkä vuodenajat. Pitäisi varmaan pyrkiä eliittiin. Ei ainakaan muodista tarvitsisi päivittäin stressata.


Oikeistolainen reaalipolitiikka on tosiaan taas kerran muodissa. Muotiin kuuluvat muun muassa jo aiemmin mainitut kuntauudistukset, puolustusmenojen leikkaukset, koulujen ja muiden oppilaitosten yhdistäminen siten, että yhdessä luokassa on monia kymmeniä oppilaita. Tällä toiminnalla tullaan aiheuttamaan se, että Suomen koulujen oppimistulokset painuvat alaspäin. Odotettavissa on myös, että eläkeläiset tulevat jäämään yhä enemmän heitteille. Olen veronmaksun kannattaja. Ihmettelen kuitenkin sitä, minkä vuoksi maksamme veroja tahoille, jotka eivät aio kohdentaa niitä kansan hyväksi. Onko mitään järkeä maksaa veroja tai ylipäätään osoittaa mitään kunnioitusta valtiovaltaa kohtaan, jos kaikki verovarat menevät Kreikkaan (pankeille), Guggenheimiin, eliitin palkankorotuksiin ynnä muihin vastaaviin? Kun maksan veroja, vaadin myös jotain vastineeksi. Ei se kuulkaas niin käy, että vain kansalaisia vaaditaan tekemään uhrauksia ja miettimään, mitä valtion hyväksi voi tehdä. Joskus se valtiokin voisi tulla vastaan ja luopua turhuuksista (kuten Kreikan tukemisesta, Guggenheimista ja eliitin palkankorotuksista) ja miettiä, mitä se voisi tehdä kansan hyväksi.


Yleisessä retoriikassa aina jaksetaan hokea, että nuorissa on tulevaisuus ja heihin pitää panostaa. Kouluviihtyvyyden parantaminen voisi olla yksi askel kohti hyvää nuorisoa. Opiskelijoille on taattava turvallinen ja terve oppimisympäristö. Guggenheimista haikailevat kokoomuslaiset eivät näytä pitävän tärkeänä tavallisen "rahvaan" henkistä hyvinvointia. Maalaisjärki (joka muun muassa entiseltä Maalaisliitolta, nykyiseltä Kokoomuksen peltotilkulta on jo pitkään puuttunut täysin) sanoo, että vastaavassa ympäristössä oppimistulokset laskevat ja mielenterveys kärsii. Se on nyt vaan sopeuduttava! Näin sitä taataan luokkayhteiskunnan voimistuminen. Vahvat sopeutuvat, heikot jäävät pois kehityksen rattaista. Syyttäkööt itseään.


Kokoomuslaista reaalipolitiikkaa ollaan toteutettu myös kuntaliitosten osalta. Syrjäseudut ja maaseudut halutaan näivettää täysin. Ei väliä, vaikka paikalliset asukkaat hieman kärsisivät terveyspalveluiden laadun heikkenemisestä. Ei se mitään, vaikka vähän joutuisi matkustelemaan (muutama sata kilometri sinne tai tänne). Kyllä nyt vähän on uhrauduttava ja nostettava se laiska homehtunut perse sieltä sohvalta. Sopeutukaa tai kuolkaa tauteihinne!


Sama meininki pätee pääkaupunkiseudulla, jossa Suur-Suomen perilliset haluavat Suur-Helsinkiä. Mennään vaikka sitten Porvooseen tai Riihimäelle asti, helsinkiläinen sivistys korpeen! Nyt ajetaan suu vaahdossa Guggenheimia, vaikka rahaa piti kuulemma säästää pahojen päivien varalle.


Se on jo kauan ollut selvää, että kapitalistisella eliitillä ei rahaa riitä tavallisen kansan auttamiseksi. Aina pitäisi purkaa ja yhdistää kouluja, joita tavallinen kansa yrittää parhaansa mukaan vastustaa, kuten amerikkalaisissa perhe-elokuvissa. Aina ei valitettavasti käy niin kuin elokuvissa, siksi tarvittaisiin vasemmistolaista reaalipolitiikkaa. Yleensä reaalipolitiikassa suuret määräävät, säästelevät ja ryöstävät. Pienen ihmisen on vain sopeuduttava karuun todellisuuteen tai, kuten tavataan sanoa, "muutoksiin on sopeuduttava".Minäpä sanon, että nyt on muodostettava isänmaallinen vasemmisto, joka ensimmäisenä palauttaa Suomen itsenäisyyden Suomen kansalaisille. Nyt on vasemmistolaisen reaalipolitiikan aika. Ensinnäkin Suomen tulee vähintäänkin sanoutua irti EU:n kanssa tehdyistä sopimuksista, jotka uhkaavat Suomen ja suomalaisten suvereniteettia. Mielellään olisi hyvä erota EU:sta ja eurostakin. Yhteistyötä voidaan tehdä ilman pakkoavioliittoakin. Sitä paitsi Ruotsi ja Norja sekä Venäjä ovat varteenotettavia kumppaneita. En pidä myöskään epärealistisena kaupan käynnin laajentamista nousevien alueiden kanssa (Latinalainen Amerikka ja Afrikka).


Vasemmiston on sanottava tiukka ei leikkauksille tavallisen kansan hyvinvoinnista ja tiukka kyllä eliitin etuuksien leikkauksille. Ansaitsemattomat palkankorotukset on muutettava palkanalennuksiksi. Verotusta on kiristettävä suurten yritysten kohdalla. Jos suomalaiset suuryritykset pakenevat veroja ulkomaille, pysykööt poissa. Suomen passit vaan pois sellaisilta epäisänmaallisilta yrityspomoilta. Jos satsataan varauksettomasti uusiin ehdotuksiin (esimerkiksi keksintöihin, joissa yhdistyvät moderni teknologia ja luonto), lähtee Suomi nousuun varmasti. Kun mukaan otetaan kansainvälinen kauppa muiden Pohjoismaiden ja kehittyvien alueiden kanssa, tulee suomalainen menestys jatkumaan. Nykyisin tosin on mahdotonta esittää mitään uutta EU:n direktiivien ja poliittisten sätkynukkejen torpatessa kaikki kansalaisia hyödyttävät ja luontoa kunnioittavat uudistukset.


Lähituotantoa on suosittava. On ymmärrettävää, että tiettyjä hyödykkeitä ei saada Suomesta ja siksi ne tuodaan ulkomailta. Sitä en kuitenkaan ymmärrä, minkä takia Suomeen tuodaan muualta sellaisia tuotteita, joita olisi mahdollista saada Suomesta. Puhutaan sitten omenoista, maidosta, voista marjoista ja muista.


Tavallisen kansan on mentävä eliitin edelle. Kansa ei ole eliittiä varten vaan päinvastoin. Kansa on antanut äänensä hallitsevalle eliitille, jotta se toteuttaisi päätöksiä, jotka hyödyttäisivät kaikkia kansalaisia, eivät vain tiettyä osaa kansasta. Jos kansan tahtoa ei toteuteta, ei myöskään eliitin tahtoa tule toteuttaa. Verorahat menevät kasvavassa määrin Kreikalle ja muille EU:n kriisimaille (=pankeille). Verorahoja tuhlataan Guggenheimiin ja eliitin huvituksiin samaan aikaan, kun kansan perusoikeuksista leikataan. Tuleva vasemmistolainen reaalipolitiikka takaisi sen, että maksetut verorahat menisivät oikeisiin osoitteisiin; hyvinvointipalveluiden ylläpitämiseen, teiden kunnostamiseen, koulutuksen tukemiseen jne. Nykyisin näin ei ole, eikä kansalaisten tulisikaan maksaa veroja nykyiselle eliitille. Verokapina on nähtävä osana yleistä kansalaistottelemattomuutta. Mielestäni myös yleislakon olisi tultava kysymykseen. Jos me emme pian herää, ei kestä kauankaan, kun huomaamme olevamme köyhänä EU:n osavaltiona, josta ryövätään kaikki rikkaudet ja jossa suuryritykset tulevat likaamaan vesiämme.


Oikeistolaisen eliitin reaalipolitiikka on hallinnut liian pitkään ja tavallinen kansa ei ole muuta voinut tehdä, kuin sopeutua eliitin vaatimuksiin. Suunnan on muututtava ja tulevaisuudessa eliitin on sopeuduttava kansan vaatimuksiin. Oikeistolaiset uusvillit kapitalistit ovat saaneet mellastaa riittävästi. Hiiteen verobandiitot ja muut kansankurjistajat!


PS-osio muuttuu. Rasistin ja porvarin logiikat tiedämmekin jo. Eliitin logiikka on myös aika selvää. Harva kuitenkaan tuntuu ymmärtävän, että pääasiassa eliittimme on talousmaailman sätkynukkeja, joilta talousmaailma ostaa poliittisia päätöksiä ja EU vaatimalla vaatii. Vaaleilla ei ole mitään merkitystä niin kauan, kuin Suomi jatkaa nykyistä linjaansa, jossa isänmaa uhrataan. Eliitin sanomiset tulisi siten jättää omaan arvoonsa, koska niillä ei nykyisin ole enää mitään tekemistä realismin kanssa eikä niillä ole mitään tekemistä Suomen valtion kanssa. Eliitin sanomiset tulevat nykyisin pääasiassa talousmaailman eliitiltä ja Brysselistä. Siellä oikeat herramme ovat, eivät Suomessa.


PS: Poliittiset päättäjämme ovat antautuneet EU:n ja talousmaailman sätkynukeiksi. EU:n ja talousmaailman sätkynuket edustavat vain EU:ta, talousmaailmaa ja itseään, eivät tavallista kansaa. Alas EU:n ja talousmaailman sätkynuket!

Ei kommentteja: