fondos para myspace, plantillas, layouts

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

70. Minun viikkoni

Sometimes (Oooooh)
Something beautiful happens
In this world


I just had tex mex
And it felt so good (Felt so good)
The taste almost made me ejacula(yayayay)te!
The taste inside my mouth
I just had tex mex
And I'll never go back (Never go back)
To the not-having-tex mex
Days of the past (never ever noodles and tuna cans anymore!)


Have you ever had tex mex?
I have it felt great
It felt so good
When I did it with my tongue, you know homeboy? Playing with the taste inside my mouth!
Santa Maria and Uncle Ben's let me do it
It literally just happened
Having tex mex can make a nice
Man out of the meanest


Never guess where I just came from
I had tex mex (for breakfast, for lunch and for dinner!)
If I had to describe the feeling
It was the best
When I had the tex mex
Man my tongue felt great
And I called my parents
Right after tex mex was done


Oh hey, didn't see you there
Guess what I just did?
Had tex mex, undressed from my beer stomach
Man, that taste hits so hard that you see the stars and the rest


I just had tex mex!
And it felt so good (Felt so good)
Santa Maria and Uncle Ben's let me put it (to my mouth)
My tongue impatiently waiting inside taco bags
I wanna tell the world


The best 30 seconds of my life (and then it's over, CRY OUT LOUD!)


So this one's dedicated to them capitalistic companies
That let us flop around on top of them
If you're near or far (homeboys and homegirls like it "global" and industrial)
Whether ethical or not
We wanna thank you all
For letting us eat your products (spiced by chemicals)



I just had tex mex (TEX MEX)
And all my dreams came true (Dreams came true)
So if you had tex mex in the last
30 minutes then you're qualified
To sing with me


I just had tex mex (all tex mex and tabasco fans sing)
And it felt so good (We all had tex mex)
Santa Maria and Uncle Ben's let me put it (to my mouth!)
My tongue impatiently waiting inside taco bags (I wanna tell the world)
I just had tex mex
And I'll never go back (No no no)
To the not-having-tex mex
Days of the past (never ever noodles and tuna cans anymore!)


Näin mä laulan sunnuntaisin krapulassa. Masennus-maanantaina motivaation nostattamiseen auttaa joutava ja tyhjänpäiväinen pään aukominen:


Maanantaina meitsi meni... Fazerin sinistä ostamaan
Hinnoista metelii nostamaan
Hetken valittamisen jälkeen alistun kohtaloon
Ei oo aikaa kun kuitenkin mä kohta oon taas pätkätöissä
Avuttomana ja kaiken lisäks savuttomana
Keskustelun aiheet rajalliset, mut johan muuttuisi ääni kellossa
Jos tapahtuisi taas jotain unohtumatonta Espoon Sellossa
Mä systeemii kritisoin, mut sit kuitenkin siit Facebookis tykkään
Kurssikirjan avaamista ensi vuodelle lykkään
Iltapäivisin tarinoin juttuja CV:hen, iltaisin jään koukkuun BB:hen
Julkisuudenkipeitä kritisoin, mut silti itseäni huvikseni kidutan
Kehoani lähemmäksi televisiota hivutan
Haluan yleislakkoo, mut en halua tehdä mitään kun ei edes ole mielenosoituspakkoo
Ennen jytkyvaaleja ja jytkyvaalien jälkeen politiikasta innostuin
Mut innostus kestää korkeintaan vuoden
Siitä pitää Petri Nygårdin heh,- lol -ja evvk-brändi sekä viisaat poliittiset päättäjät huolen



Tiistaina pääsen sitten vauhtiin. Silloin on hyvä kritisoida sossupummeja ynnä muita yhteiskunnan siivillä eläjiä. Näin alkajaisiksi: VITUN ITIKSESSÄ NOTKUVAT MAMUT! Osaavat sanoa "turvapaikka" ja "sosiaalietuudet", muuta ne ei osaa! Hyvinvointialtiokin on tullut tiensä päähän. Mamuille ne kaikki tuet menee... Onko myöskään yhteiskunnan kannalta järkevää elättää passivoituneita ja kiittämättömiä ihmisiä? Tätä samaa on jatkunut jo ihan riittävästi, kaikilla on jo kaikkea, niin myös loismaisilla mamuilla ja pummeilla. Puolet liikaa. Yhteiskunnan vika ja silleen... Menisivät töihin. Ampua ne pitäis tai pakkotöihin laittaa yhteiskunnan hyväks. Kyl helvetti vaan aikaa tuntuu riittävän ostareilla notkumiseen. Poliisikin sais tehä enemmän. Ne saatanan maailmanparantajat ja hipitkin viel tukkimassa katuja... Pamppua ne ansaitsis niinku sillon vanhoina hyvinä aikoina. Ja sit viel nää mamut vie kaikki työt, munkin työt veivät! Pitäs mennä Hommafoorumille kirjottelemaan tästä.


Keskiviikkona keskiviikkokerholaisittain tajutaan, että: onneksi on Perussuomalaiset. Kyllä se nyt vaan niin on pojjaat, että Perussuomalaiset se on, joka meikäläisten asioita ajaa. Niin, Tossavainenkin kirjaili, että oikein sosialismista vapaa työväenpuolue. Voiko sitä muuta enää vaatia? Kyl se niin on pojat, vasemmistoa ja oikeistoa ei oo, mut Perussuomalaiset on vasemmistolainen puolue ja lisäksi keskustassa! Se Pahajoki on fiksu kaveri. Todisti, että koko vasemmisto on väkivaltaisen vallankumouksen asialla. Perussuomalaiset myös ainoina tajuavat, että maahanmuuttoa pitää rajoittaa, koska islamilainen kalifaatti. Hyvinvointivaltiotakin pitää puolustaa, vaikka passiiviset sossupummit joutaiskin mennä. Missään nimessä uusnatsien tekemät murhat eivät olleet rasismia, vaan oikeutettuja tekoja epädemokraattista monikultturismia vastaan ja mitäs ne muslimiterroristit sitten? Tilastojen mukaan enemmistössä...




Torstaina ollaan markkinauskovaisia. Tämä nyt vaan pitää tehdä selväksi rasistisesti ja impivaaralaisesti ajatteleville äänestäjille, me ei voida olla ulkona Euroopasta! Ymmärrättekö?! Haluatteko uudelleen takaisin sulkeutuneeseen menneeseen? Ja kattokaa nyt hei, kyl Portugalikin meitä auttoi talvisodassa, kyl meidän vähän pitää antaa vastinetta. Ei sota-aikoinakaan kaveria jätetty. Tajutkaa nyt, että jos euro hajoaa, niin se on maailmanlopun lama, köyhäinhoivan aikakausi jää kakkoseksi. Älä kysy, mitä valtio voi tehdä sinun hyväksesi jne. Vähän kyllä nyt säästetään hyvinvointikuluista. Vähän kyllä nyt nälkää näette ja stressaannutte lisää. Ottakaa mallia Kreikasta ja Italiasta. Siellä ne ymmärtävät, että pitää säästää. Haluammeko hyvinvointivaltion vai paremminvointivaltion? Sinä päätät. Yliopisto-opiskeluista pitää myös voida säästää. Lisää taloustieteitä kansalle, jotta tietävät, missä mennään. Tulevaisuuden yliopistot tarjoavat kattavia talousopintoja, taloushistoriasta talousmatematiikkaan ja niin päin pois. Filosofian ja historian opiskelu voidaan järjestää vaikkapa sosiaalikeskus Satamassa. Ai niin, ja eihän me voida harmaata taloutta torjua. Ei olis edullista meidän kavereille, jotka meitä lahjoo ja kuuluu meidän hyvä veli -verkostoon.



Torstaihin mahtuu myös näennäistä suvaitsevaisuutta, kunhan monikultturismia ei tule MINUN naapuriini. En voi sietää rasistisia enkä rasistisesti ajattelevia ihmisiä. Minulle riittää, että saan suvaita erilaisuutta teoriassa, ei se käytäntö niinkään. Mellunmäki ja Kontula?? Apua! Kallio ollaan onneksi saatu siivottua narkkareista ja alkoholisteista. Se Laupeudentyö-firmakin... Onhan se kiva, että ihmisiä autetaan, mutta ei mun nurkilla. Asuntojen arvokin laskee ja ympäristö haisee. Iik, duunarin ja taksikuskin tyhmät jutut ja pahalta haiseva olemus! Helsingin ulkopuolinen Suomi? (*ISO KIRKAISU*)



Perjantain kunniaksi halataan stoalaisittain koko maailmaa. Ei se mitään, vaikka hieman joka suuntaan säntäävältä sekoilulta näyttää ja kotimaan asiat unohtuisivat. Asunnottomat muistetaan ja vähäosaisten puolia täytyy pitää, mut niin myös palestiinalaisten, Amazonin sademetsän alkuperäisasukkaiden, kurdien, tiibetiläisten, Shellin harjoittamasta riistämispolitiikasta kärsivien nigerialaisten, eläinten ja luonnon oikeuksia. Pitää olla globaali. Rasismi on paha, vitun persu-rasistit! On se kiva laulella työväenlauluja, mut en mä oikeen tiedä. Kapitalismia pitää voida hioa uuteen uskoon. Kyllä ihmiskasvoinen kapitalismi toimii ja EU:ssa sekä eurossa on pysyttävä. EU voi toimia, kun sitä hiotaan.



Lauantaina laulan työväenlauluja humalapäissäni. Luen kommunistisen puolueen manifestia ja Karl Marxin pääomaa. Päätän rakentaa aikakoneen ja hakea Karl Marxin nykyaikaan. Toistelen vanhoja teorioita ja olen älykkömäinen (läheistä sukua stoalaisille vasemmistolaisille). Asetan punalipun parvekkeelleni ja huudan megafoniin kurkku suorana, että "nyt vallankumous alkaa!". Vaadin kaikkien pihapiirissäni asuvien asukkaiden yksityisomaisuutta yhteiseksi omaisuudeksi. Hoen porvarisioille kuolemaa. Lähden ulos ja jätän parvekkeelle kasettisoittimen soittamaan "Kenen Joukoissa Seisot"-kappaletta. Sotken tomaateilla ja muilla ruokatavaroilla porvareiden autoja. Poliisin hakiessa minua putkaan, heittelen heitä kaljapulloilla. Ne vitun fasistisiat, täysin järjestelmässä mukana! Kapitalistien koirat! Ennen kuin putkassa sammun, maalaan putkan seinille anarkismin ja kommunismin symboleita.



Tähän on hyvä päättää kulunut vuosi. Katsellaan ensi vuonna uudestaan, jos ei mitään ihmeellisyyksiä tapahdu ennen sitä. En todennäköisesti siis kirjoita ennen vuotta 2012, joten ei muuta kuin hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta niin oikealle kuin vasemmallekin!




PS: Porvarin logiikka: Säästä, säästä ja säästä. Säästä kaikkialta "toisarvoisista kohteista" omaisuutesi kartuttamiseksi. Jos kansa vähän marisee ja/tai niskuroi, lisää vartijoiden määrää, jotka pitävät kansan kurissa ja markkinaherrojen nuhteessa ja hoitavat siten myös likaisen työn puolestasi.

Ei kommentteja: